Renault: "Mercedes GP rămâne principalul noastru adversar"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.06.2010
Renault a anunţat că obiectivul echipei pentru acest sezon rămâne devansarea rivalilor de la Mercedes GP în clasamentul constructorilor.

Alături de Force India, Renault este una dintre surpizele plăcute ale sezonului, reuşind să cucerească 79 de puncte în primele 8 curse ale anului datorită rezultatelor bune obţinute de Robert Kubica.

Unul dintre principalele obiective ale echipei franceze a fost surclasarea rivailor de la Mercedes GP în clasamentul constructorilor, iar Renault a anunţat la finalul cursei de la Montreal ca acesta rămâne obiectivul echipei în perioada următoare.

"Am depăşit ambele monoposturi Mercedes GP în calificări pentru a doua oară în trei Mari Premii şi, chiar dacă duminica am avut o după-amiază dificilă, ei au obţinut cu numai două puncte mai mult decât noi, aşa că nu ne-am pedepsit chiar atât de mult. Diferenţa este acum de 29 de puncte şi, cu 11 curse până la final cu noul sistem de punctare, avem încă motive să fim optimişti că putem reduce diferenţa. Vom aduce noi update-uri la Valencia prin care speram să luptăm cu ei", a declarat Steve Nielsen, directorul sportiv al echipei Renault.

Via | Renault

Comentarii (1)

  • cursa
    Cursa trecuta a fost fenomenala !Sper ca vor fii si altele ca asta.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru