Renault mizeaza pe cresterea moralului in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Eric Boullier spune ca principalul sau obiectiv in calitate de sef al Renault F1 Team este cresterea moralului in cadrul echipei.

Renault a avut parte de un sezon 2009 dezamagitor, in care performantele majore au lipsit cu desavarsire, iar Fernando Alonso a plecat la Ferrari la scurt timp dupa ce echipa a fost implicata in scandalul Crashgate.

In acest context, Eric Boullier, noul sef al francezilor, a admis ca prioritatea sa este ca angajatii sa isi recapete optimismul dupa sezonul precedent.

"Acesta va fi principalul meu obiectiv, sa ma asigur ca oamenii au din nou incredere. Moralul nu a fost foarte ridicat la finalul anului trecut si va fi un element cheie pentru mine pentru succesul acestei echipe competitive. Cred ca aceasta echipa are toate competentele pentru a avea succes, asa cum a demonstrat si in trecut. Nucleul de baza de oameni este acelasi de multi ani si acestia au castigat impreuna patru titluri mondiale", a declarat francezul pentru publicatia Autosport, in ciuda faptului ca trei dintre artizanii succesului din 2004 si 2005, Flavio Briatore, Pat Symonds si Alonso, nu mai fac parte din cadrul echipei.

In schimb, Boullier crede ca sosirea lui Robert Kubica va impulsiona obtinerea unor rezultate pe masura pretentiilor constructorului francez.

"Kubica este unul dintre pilotii cheie de pe piata. Si-a demonstrat de multe ori talentul, pasiunea si dedicarea. Sunt multumit sa muncesc cu el", a adaugat el.

Renault nu a anuntat inca numele coechipierului lui Kubica pentru sezonul 2009, iar Boullier sustine ca o decizie finala in acest sens va fi luata in cel mult trei saptamani.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru