Renault: "Nu comentăm speculaţiile despre înlocuirea lui Heidfeld"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.08.2011
Renault a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora Bruno Senna îl va înlocui pe Nick Heidfeld începând cu Marele Premiu al Belgiei.

Linia de piloţi pe care o va alinia Renault la startul Marelui Premiu al Belgiei de la sfârşitul acestei săptămâni rămâne în continuare incertă.

Eddie Jordan a dezvăluit marţi pentru BBC că Nick Heidfeld îi va ceda cockpitul pilotului de rezervă Bruno Senna, însă oficialii echipei anglo-franceze refuză să face comentarii pe marginea acestui subiect. "Nu vrem să comentăm speculaţiile", a declarat un purtător de cuvânt al echipei pentru publicaţia Bild.

O reacţie similară au primit şi jurnaliştii de la Auto Motor und Sport din partea managerului pilotului german. În mod obişnuit, Renault ar fi trebuit să publice marţi avancronica etapei de la Spa-Francorchamps cu interviuri cu cei doi piloţi, însă amânarea comunicatului de presă sugerează că echipa nu a decis exact cu cine va aborda cursa de la sfârşitul acestei săptămâni.

Situaţia este complicată însă şi de speculaţiile potrivit cărora Romain Grosjean, virtual campion în competiţia GP2, va reveni la echipa începând cu Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul lunii septembrie.

Într-o astfel de situaţie, Senna ar urma să concureze doar la Spa-Francorchamp şi Monza, fapt care a atras nemulţumirea sponsorilor săi.

Via | GMM

Comentarii (3)

  • janick
    Sa..."Nu comentăm speculaţiile despre înlocuirea lui Heidfeld"
    si..."fapt care a atras nemulţumirea sponsorilor săi"...pana la urma totul se rezuma la sursa banilor-se pare. Atunci de ce nu DE VILLOTA, in avans?!
    2 0
  • ?
    HEIDFELD nu mai este la Renault....vezi .......RTL.DE
    0 0
  • BackONyou
    Renault.
    Este ce-a mai tare tzeapa pe care si-a luat-o cei de la Renault. Pacat de N heidfeld .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru