Renault nu comenteaza concedierea lui Piquet Jr

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Renault a anuntat ca nu comenteaza in niciun fel concedierea lui Nelson Piquet Jr, primele informatii oficiale urmand sa fie comunicate ulterior.

Nelson Piquet Jr. a dezvaluit luni seara ca a fost anuntat ca va parasi echipa inainte de Marele Premiu al Europei din 23 august.

Brazilianul a atacat decizia echipei si, mai ales, pe seful Flavio Briatore, insa reactia oficialilor Renault a intarziat sa apara.

La doua zile dupa consumarea evenimentului, oficialii echipei Renault au declarat pentru presa elvetiana ca nu comenteaza inca decizia. "Vom comenta la momentul potrivit. Asteptati si veti vedea", a declarat un oficial Renault pentru publicatia Tribune de Geneve.

In acest moment, toate indicii conduc la ipoteza ca Piquet Jr va fi inlocuit de actualul pilot de teste al echipei, Romain Grosjean. De altfel, francezul nascut la Geneva a efectuat recent un test aerodinamic cu monopostul R29 in locul lui Piquet Jr, alimentand indirect zvonurile despre indepartarea pilotului brazilian.

Prezenta echipei Renault la Marele Premiu al Europei din 23 august este incerta, francezii urmand sa afle abia pe 18 august daca vor face deplasarea la Valencia, intrucat atunci se judeca apelul impotriva suspendarii echipei dictata la Marele Premiu al Ungariei.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru