Renault: "Nu ne grăbim să anunţăm al doilea pilot al echipei"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.09.2010
Renault susţine că nu are niciun motiv să se grăbească să anunţe numele coechipierului lui Robert Kubica pentru 2011, întrucât numărul solicitanţilor este foarte ridicat.

Renault se află în ipostaza de a fi singura echipă de top din Formula 1 care are un loc liber pentru sezonul 2011, întrucât Ferrari, McLaren, Red Bull şi Mercedes GP au confirmat deja liniile de piloţi pentru anul viitor.

Una dintre cele mai tentante oferte a venit din partea lui Kimi Raikkonen, care, potrivit declaraţiilor şefului Eric Boullier, este interesat să revină în Formula 1 în 2011.

Cu toate acestea, Gerard Lopez, patronul Renault F1 Team, susţine că nu are niciun motiv să se grăbească să ia o decizie, întrucât numărul piloţilor interesaţi să concureze pentru francezi este foarte ridicat.

"Mă îndoiesc că Monza este locul unde Vitaly Petrov a făcut suficient de mult pentru a-şi justifica locul în echipa pentru anul viitor. Dacă va fi să nu-l păstrăm pe Petrov, avem opţiuni, atât piloţi care sunt în Formula 1, cât şi oameni care au plecat şi ar fi bucuroşi să revină. Când eşti suficient de norocos să ai un loc disponibil pe care nimeni nu l-a vrut anul trecut şi toată lumea îl vrea în acest an, ai tot timpul la dispoziţie.

Dar pentru moment Vitaly este al doilea pilot al nostru să încercam să facem totul pentru a ne asigura că rămâne al doilea pilot", a declarat omul de afaceri luxemburghez care deţine compania Genii Capital.

Robert Kubica şi-a prelungit contractul cu Renault până la sfârşitul sezonului 2012, în timp ce numele coechipierului său va fi anunţat până la sfârşitul sezonului curent.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru