Renault, pregătită să învingă Mercedes în lupta pentru locul 4

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.10.2010
Mercedes GP susţine că nu este interesată să ocupe locul 4 în clasamentul constructorilor în faţa rivalilor de la Renault, întrucât se concentrează exclusiv pe sezonul 2010.

Mercedes GP a ocupat poziţia a patra în cea mai mare parte a sezonului 2010, însă rivalii de la Renault au micşorat constant diferenţa şi au ajuns la numai 35 de puncte în spate cu patru curse înainte de final.

Cu toate acestea, şeful Ross Brawn susţine că nu este interesat de locul 4, întrucât îşi concentrează întreaga atenţie spre sezonul 2011.

"Cu toţii suntem foarte competitivi şi vrem să rămânem în faţa celor de la Renault. Fără niciun dubiu, am fi dezamăgiţi dacă am cădea în spatele Renault, dar avem o agendă să fim mult mai puternici anul viitor. Dacă m-aţi întreba dacă aş prefera să fim mult mai puternici anul viitor şi să uităm de Renault în acest an, aş spune da. Indiferent dacă terminăm pe 4 sau pe 5 nu vom fi acolo unde vrem să fim. Nu mă înţelegeţi greşit, nu vreau să fim pe locul 5, dar facem tot ce putem pentru a nu afecta eforturile pentru monopostul de anul viitor", a declarat britanicul.

Renault speră să profite de schimbarea strategiei rivalilor şi să surclaseze Mercedes GP în ultimele patru curse, iar Eric Boullier se bazează în acest sens pe performanţele din ce în ce mai bune ale monopostului R30.

"Suntem aproape.

Monopostul nostru s-a îmbunătăţit semnificativ de la începutul sezonului şi, cu tot respectul pentru competitori, sunt optimist că-i putem depăşi. Vrem să fim campioni mondiali într-o zi şi nu ne interesează împotriva cui avem succes. Mercedes este unul dintre ultimii constructori rămaşi în Formula 1, iar asta "încălzeşte" situaţia. În plus, ei sunt campionii en-titre", a declarat francezul.

Via | Autosport | Formula1.com

Comentarii (2)

  • Tracto
    nici o sansa Renault
    Nici o sansa !
    8 2
  • Alexandru
    Daca termina pe 5 e rusinos pt Mercedes cu un septuplu campion mondial in echipa.Rusinos.
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru