Renault prelungeşte termenul limită pentru Kubica

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.10.2011
Renault este pregătită să aştepte până la luna noiembrie un verdict final în privinţa şanselor lui Robert Kubica de a reveni în Formula 1 în 2012.

Renault a anunţat cu câteva săptămâni în urmă că este dispusă să-l aştepte pe Robert Kubica până la sfârşitul lunii octombrie, în condiţiile în care medicii dezvăluiseră că polonezul va fi apt pentru un prim test pe parcursul acestei luni.

Între timp situaţia s-a schimbat, iar testul cu o maşină de serie sau chiar cu un monopost de competiţie pare să "alenece" deja spre luna noiembrie, motiv pentru care Eric Boullier, şeful Renault, a admis că va prelungi termenul limită impus pilotului.

"Noul termen limită este finalul lunii octombrie şi poate chiar mai mult. Dacă Kubica poate reveni în Formula 1, vreau să piloteze pentru noi. Aşa că trebuie să-i acordăm o şansă. Vom fi flexibili până în momentul în care nu vom mai putea. Dar nu vom acţiona împotriva intereselor echipei. Dacă văd că se întâmplă ceva eronat în privinţa liniilor de piloţi pentru anul viitor, atunci trebuie să luăm o decizie", a declarat francezul în weekendul din Coreea de Sud.

Oficialii echipei Renault au discutat cu Daniele Morelli, managerul lui Kubica, cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei, iar reacţiile au fost pozitive.

"Am vorbit cu Morelli şi ei sunt încrezători că Robert va reveni, ceea ce reprezintă o veste bună", a mai precizat el.

Via | YallaF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru