Renault renunţă la update-ul pentru Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.09.2011
Renault a renunţat la update-urile planificate plăcilor exterioare ale caroseriei pentru Singapore în urma problemelor de fiabilitate întâmpinate în antrenamente.

Renault a intenţionat să introducă un nou update pentru Marele Premiu al statului Singapore din acest weekend pentru a lupta cu Mercedes GP pentru locul patru în clasamentul constructorilor, însă planurile anglo-francezilor au fost date peste cap în antrenamente.

În urma unor defecţiuni la radiator şi din cauza timpului limitat, Renault a decis să revină la configuraţia iniţială pentru tot restul acestui weekend de cursă.

"Nu a fost vorba că update-ul în sine nu a funcţionat, a avut legătura cu curgerea pei în radiator. A fost ceva mai mult mecanic în interior şi, întrucât nu putem testa şi nu puteam risca să ratăm prezenta în a doua sesiune de antrenamente, am decis să revenim la pachetul standard. Dar vom munci din greu pentru a readuce update-ul la Suzuka", a declarat Eric Boullier, şeful Renault.

Astfel, introducerea noului update a fost amânată pentru Marele Premiu al Japoniei din 9 octombrie. Echipa spera să câştige câteva zecimi de secundă pe tur prin intermediul noului pachet.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru