Renault: "Rezultatele lui Petrov depind de calificări"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.06.2010
Renault consideră că Vitaly Petrov ar termina constant în puncte dacă ar reuşi să-şi îmbunătăţească performanţele în calificări.

Rezultatele obţinute în calificări în acest sezon sunt esenţiale pentru obţinerea unei performante majore, cu atât mai mult cu cât depăşirile sunt în general dificile.

Vitaly Petrov, coechipierul lui Robert Kubica la Renault, a ajuns o singură dată în ultima parte a calificărilor, motiv pentru care până în prezent şi-a trecut în cont doar şase puncte. Chiar dacă rusul este departe de performanţele lui Kubica, oficialii echipei Renault considera că rezultatele ar veni dacă pilotul şi-ar îmbunătăţi performanţele în calificări.

"La Montreal, Petrov a făcut o treabă foarte bună, învăţând circuitul şi îmbunătăţind monopostul pe parcursul antrenamentelor libere. Totuşi, conform actualului regulament, calificările reprezintă probabil cea mai critică parte a unui weekend".

"În Canada a terminat pe 14 în calificări, ceea ce l-a pus în mijlocul luptei şi i-a cauzat probleme în cursă. Petrov a demonstrat deja că are viteza necesară pentru a se califica în top 10, aşa cum am văzut în Turcia, aşa că trebuie doar să-şi îmbunătăţească consistenta", a declarat Alan Permane, şeful inginerilor de cursa ai echipei Renault.

Via | Renault

Taguri: Petrov, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru