Renault si Briatore au dat in judecata familia Piquet

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.09.2009
Renault a inceput procedurile legale impotriva lui Nelson Piquet Junior si Nelson Piquet Senior, acuzandu-i ca au santajat echipa pentru ca brazilianul sa concureze pana la finalul sezonului.

Nelson Piquet Jr. l-a acuzat in mod direct pe Flavio Briatore ca i-a cerut sa provocare un accident in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, cu scopul de a-l favoriza pe coechipierul sau Fernando Alonso sa castige cursa.

Briatore a negat acuzatiile si l-a acuzat pe Piquet Jr. ca a incercat sa il santajeze pentru a ramane la echipa pana la finalul acestui sezon. Italianul a anuntat in mod oficial ca i-a dat vineri in judecata pe Nelson Piquet Jr. si Nelson Piquet Senior sub acuzatia de santaj.

"Renault nu a facut niciun comentariu public dupa ce FIA a adus in discutie aceasta problema. Cu toate acestea, Renault si Flavio Briatore doresc sa aduca astazi la cunostinta ca au inceput in Franta procedurile legale impotriva lui Nelson Piquet Junior si Nelson Piquet Senior in privinta falselor acuzatii si a tentativei de santaj pentru a-i permite domnului Piquet Jr sa piloteze pana la finalul sezonului 2009. Aceasta problema va fi deferita de asemenea politiei din Marea Britanie", se precizeaza intr-un comunicat de presa al echipei Renault.

Via | Renault

Comentarii (2)

  • santaj
    Sunt convins ca Renault are dreptate, este santajata in mod josnic de niste oameni de nimic. Nu m-as mira ca ca presedintele Mosley sa nu fie strain de noul scandal. A dovedit ca ii plac asemenea lucruri, poate sa le genereze si sa le intretina, iar pe Renault si pe Briatore nu prea ii are la inima.
    0 0
  • ctlnmihai
    Renault si Briatore au dat in judecata familia Piquet
    O ultima stire referitoare la acest scandal spune ca Piquet isi mentine declaratiile chiar daca Renault i-a dat in judecata..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru