Renault speră să câştige curse anul viitor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Renault caută resurse de finanţare care să-i permită să dezvolte agresiv monopostul în sezonul 2011 pentru a putea obţine victorii.

Renault este una dintre echipele care şi-a îmbunătăţit cel mai mult rezultate în acest sezon comparativ cu sezonul 2009, însă echipa franceză nu se mulţumeşte doar cu câteva podiumuri după ce în urmă cu numai patru ani câştiga al doilea titlu mondial consecutiv alături de Fernando Alonso.

Din acest motiv, echipa are ambiţia de a câştiga din nou curse începând din sezonul viitor, însă şeful Eric Boullier a admis că are nevoie de resurse financiare care să-i permită dezvoltarea agresivă a monopostului.

"Suntem un competitor şi niciodată nu vom fi mulţumiţi până când nu vom câştiga. Dar cu siguranţă am făcut un pas înainte şi echipa a făcut un efort mare în acest sens. Acum trebuie să ne asigurăm că prin resursele echipei putem să facem acelaşi lucru, pentru a construi pe baza a ceea ce am obţinut. Trebuie să ajungem la finalul proiectului. Am găsit câteva lucruri pe care le putem îmbunătăţi, iar echipa în sine a făcut câţiva paşi importanţi în acest an.

Trebuie să ne asigurăm că pe parcursul iernii vom realiza un nou pas care ne va permite să luptăm pentru podiumuri anul viitor şi chiar pentru victorii", a declarat francezul.

Una dintre variantele pe care Renault le analizează pentru atragerea unor surse de finanţare este prelungirea contractului lui Vitaly Petrov pentru sezonul 2011. Primul rus din Formula 1 a adus deja trei sponsori la echipă pe parcursul anului, de la constructorul Lada până la un producător de nave maritime şi unul de vodcă.

Via | Autosport

Taguri: Boullier, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru