Renault: "Starea lui Kubica este în continuare bună"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.02.2011
Renault a negat speculaţiile privind înrăutăţirea stării de sănătate a lui Robert Kubica şi a anunţat că polonezul va face ultima operaţie în cursul zilei de miercuri.

Presa internaţională a relatat luni dimineaţa că starea de sănătate a lui Robert Kubica s-a înrăutăţit după operaţia suferită vineri, citând o declaraţie a prietenei pilotului polonez.

Cu toate acestea, Renault a clarificat situaţia prin intermediul unui nou comunicat de presă, în care afirmă că Kubica este într-o stare bună şi că urmează să fie operat la cot în cursul zilei de miercuri.

"Ultimul update despre Robert Kubica este că situaţia sa rămâne pozitivă. Va rămâne internat la terapie intensivă pentru următoarele două zile pentru a permite verificări complete şi pentru a evita o schimbare a departamentului înainte de ultima sa operaţie. Starea sa generală bună înseamnă că ultima operaţie - la cot - este programată pentru miercuri", a precizat echipa franceză într-un comunicat de presă.

Via | Renault

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (1)

  • tech_nick
    Adevarul este...
    ...unul singir, pe care greu-l putem afla sau de loc! Declaratiile oficiale intotdeauna sunt "pozitive, optimiste". Declaratiile personale, cele sentimentale (vezi prietena), sunt de cele mai multe ori nu indeajuns de satisfacatoare; intr-o situatie asemanatoare (Doamne fereste-ne!), parca nu se mai termina odata si nu suficient de bine! Era mai bine sa nu se ajunga aici.
    Multa sanatate Kubica!!!
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru