Renault, surprinsă de performanţele din teste: "Vom fi mulţumiţi să câştigăm puncte în Australia"

de Daniel Popescu
Luni, 07.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault este surprinsă de parcursul din teste şi consideră că are şanse reale să obţină puncte în cursa de debut din Australia.

Renault a avut parte de una dintre cele mai scurte perioade de pregătiri pentru acest sezon, ca urmare a faptului că producătorul francez a achiziţionat Lotus abia la sfârşitul anului, iar inginerii au fost nevoiţi să modifice designul şasiului pentru a înlocui motorul Mercedes folosit în 2015.

Cu toate acestea, echipa este optimistă după prestaţiile de pe parcursul celor opt zile de teste, în ciuda unor probleme de fiabilitate, iar directorul tehnic Bob Bell afirmă că este surprins de performanţe.

"Suntem surprinşi şi, de fapt, suntem într-o formă destul de bună. Fiabilitatea monopostului a fost aşa cum speram. Procesul de redesenare a monopostului nu este rapid şi are consecinţe asupra manevrabilităţii. Dar suntem mulţumiţi pentru că suntem mai bine decât ne aşteptam în privinţa greutăţii, iar centrul de gravitate este acolo unde trebuie", a declarat el.

Urmareste Automarket
În acest context, Bell consideră că Renault are abilitatea de a termina în puncte prima cursă a noului sezon, care va avea loc pe circuitul de la Melbourne în 20 martie.

"Mergem la Melbourne cu încrederea că ne putem pune rapid la punct acolo.

Trebuie să fim realişti. Dacă reuşim, dacă terminăm cursa credibil, dacă intrăm în top 10, probabil că vom fi mulţumiţi cu asta", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • ce se intampla cu stirile de vin atat de rar ?? 2 3 subiecte pe saptamana .. inainte intram zilnic sa fiu la curent acum degeaba ... ma uit sa vad ultimele stiri aparute si cand colo .. aceeasi pe care am mai citit-o de 5 6 ori in speranta ca am sa gasesc ceva nou
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru