Renault susţine că motoarele sale vor funcţiona la capacitate maximă în Canada

de Daniel Popescu
Marti, 03.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a ieşit din "perioada de recuperare" şi va furniza motoare la capacitate maximă pentru cele patru echipe ale sale în Marele Premiu al Canadei.

Avem mai multe update-uri de natură software pentru a îmbunătăţi pilotajul şi managementul energiei.

Remi Taffin
Director de operatiuni Renault
Renault este încrezătoare că Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni va oferi echipelor sale oportunitatea de a lupta cu rivalii propulsaţi de Mercedes.

Directorul de operaţiuni Remi Taffin afirmă că "perioada de recuperare" s-a încheiat şi că, prin intermediul unor noi update-uri introduse în acest weekend, Red Bull Racing va putea lupta la capacitate maximă cu Mercedes.

"La începutul sezonului am spus că începând cu Marele Premiu al Canadei vom ieşi din perioada de recuperare şi vor fi din nou în luptă. În ultimele patru curse am introdus câteva update-uri şi vom finaliza procesul la Montreal, ceea ce ne va oferi prima oportunitate să vedem unde suntem cu adevărat împotriva concurenţei. Avem câteva componente noi, dedicate în special fiabilităţii. Avem mai multe update-uri de natură software pentru a îmbunătăţi pilotajul şi managementul energiei", a declarat el.

Am investigat motivele problemelor de la Monaco şi am luat măsurile necesare pentru a ne asigura că nu se vor repeta.

Remi Taffin
Director operatiuni Renault
Renault a avut însă parte de patru defecţiuni tehnice în Marele Premiu al statului Monaco: una la motorul lui Sebastian Vettel, una la sistemul de alimentare cu carburant al monopostului Lotus pilotat de Pastor Maldonado şi două la evacuările Scuderiei Toro Rosso.
Taffin afirmă însă că toate aceste probleme au fost identificate şi remediate.

"Am investigat motivele problemelor de la Monaco şi am luat măsurile necesare pentru a ne asigura că nu se vor repeta. Ne-am uitat în special la problema lui Vettel, legată de o defecţiune tehnică la sistemul MGU-H. Problemele cu evacuările Toro Rosso au fost de asemenea analizate şi putem evita astfel de defecţiuni prin îmbunatăţirea înţelegerii sistemului de evacuare", a mai precizat el.

Via SkySports

Comentarii (7)

  • bolovan
    De fapt...stirea nu-i capacitatea la care or sa functioneze...stirea senzationala ii faptul ca vor functiona.
    11 3
  • adrian44
    deci daca in Canada macar unul dintre redbull nu face fata celor de la Mercedes sau macar sa se infiltreze intre cei 2 inseamna ca asta v-a fi forma lor la capacitate maxima
    6 0
  • da,da , stim ca vor functiona ! Inrebarea este - CUM ??? TOT CA SI PANA ACUM ??? ASTEA NU SUNT MOTOARE , SUNT RASURI PENTRU STRADA .... UNDE ESTE F1 DE ANUL TRECUT CAND SUNETUL MOTORULUI ERA UN ADEVARAT TUNET ??? ACUM S-A TRANSFORMAT INTR-UN FONFAIT .....
    12 3
  • asta inseamna ca va fi si Vettel pe pista pana la finalul cursei......
    7 1
  • @sumi7
    mai bine taceai,ca habar nu ai ce vorbesti,ciocu mai mic
    1 6
  • Epoca spectacolului in F1 a apus, acum sintem in era numai a afacerilor inF1 din pacate ,Cit despre Veetel sper sa repete rezultatul din Monaco,,,succesuri
    2 8
  • Test Driver 01
    De la inceputul sezonului tot identifica probleme ca cica nu se vor mai repeta, si apar tot timpul altele noi, realitatea trista ca este ca sunt depasiti de situatie. Dar comparativ cu cei de la Ferrari, cei de la Renault macar au castigat titluri, iar asta se vede, au fost in spate cu dezvoltarea motoarelor. Oricum Red Bull stau bine, locul 2 le apartine nu cred ca cei de la Ferrari o sa le puna probleme, decat la capitolul declaratii.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru