Renault: "Trei echipe îl vor pe Grosjean în 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.07.2011
Gerard Lopez susţine că trei echipe sunt interesate de serviciile lui Romain Grosjean pentru sezonul 2012, printre acestea numărându-se inclusiv Renault.

Pilotul care ţine capul de afiş pe piaţa transferurilor înainte de pauza de vară din Formula 1 este în mod surprinzător Romain Grosjean. Francezul care a avut rezultate modeste în cele şapte curse în care a concurat pentru Renault în 2009 a intrat în atenţia a trei echipe în urma performanţelor obţinute în acest sezon în GP2.

Informaţia a fost dezvăluită de Gerard Lopez, proprietarul echipei Renault, în contextul în care există speculaţii privind posibilitatea ca Grosjean să-l înlocuiască pe Nick Heidfeld la Renault până la finalul anului.

"Trei echipe (n.r - sunt interesate de Grosjean). Ştim ce poate oferi un pilot în Formula 1 dacă merge foarte bine în GP2. Grosjean este capabil să-şi pună combinezonul în care nu a încăput cu câţiva ani în urmă. Încă ne impresionează. Nu prin rezultate, ci prin modul în care le obţine", a declarat omul de afaceri luxemburghez pentru publicaţia franceză L'Equipe.

Mai mult decât atât, Grosjean a devenit favorit să concureze pentru Renault în sezonul 2012 alături de Vitaly Petrov, în cazul în care Robert Kubica nu va fi apt să revină în Formula 1 în urma accidentului suferit în raliuri în luna februarie.

"Petrov are contract până la sfârşitul lui 2012. Am considera un cuplu Petrov - Grosjean, dar asta nu depinde de noi. Depinde de sănătatea lui Kubica", a mai precizat el.

În cazul în care va opta pentru o astfel de soluţie în 2012, Renault ar rămâne fără niciun pilot cu experienţă în cadrul echipei.

Via | L'Equipe

Taguri: Grosjean, Renault

Comentarii (1)

  • Grosjean
    Il asteptam in F1. Sa speram ca va avea rezultate!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru