Renault va fi sponsorizată de un producător rus de vodcă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.10.2010
Renault a semnat un contract de publicitate cu producătorul rus de vodcă Flagman valabil până la sfârşitul sezonului 2010.

La numai o zi după ce Kimi Raikkonen a exclus posibilitatea de a concura pentru Renault în sezonul 2011, Vitaly Petrov a reuşit să aducă un nou sponsor la echipă, prin intermediul căruia îşi măreşte şansele de a rămâne coechipierul lui Robert Kubica.

Astfel, Renault va fi sponsorizată în ultimele patru curse ale anului de producătorul rus de vodcă Flagman, iar proprietarul Gerard Lopez a recunoscut meritele lui Petrov în perfectarea acestei înţelegeri.

"Suntem încântaţi să le urăm bun-venit la Renault celor de la Flagman pentru cursele rămase din sezonul 2010. Am muncit din greu în acest an pentru a dezvolta noi relaţii cu Rusia şi suntem mulţumiţi că aceste eforturi au fost fructificate. Totuşi, temelia oricărei strategii comerciale se bazează pe un pilot de succes, iar potenţialul pe care Petrov l-a arătat pe parcursul sezonului său de debut a vorbit de la sine pentru noi", a declarat omul de afaceri luxemburghez.

Flagman devine astfel a treia companie din Rusia care sponsorizează Renault în acest sezon, după constructorul auto Lada şi producătorul de nave maritime Vyborg Shipyard.

Via | Renault

Comentarii (3)

  • Kimi&Renault
    Probabil Kimi stia mai devreme de acest lucru si din cauza asta a dorit revenirea lui in F1: sperand ca va fi si el sponsorizat cu baxuri de vodca. :))
    8 4
  • Niculae
    Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului! Baietii astia din Rusia pur si simplu vor un pilot rus in Formula 1! Ca ii costa cateva milioane, cateva curse sau un sezon intreg de finantat nu conteaza, se merita! Bravo lor! Ar putea sa construiasca cativa m (de autostrada) cu acele milioane de euro dar uite ca baietii vor sa-si ajute pilotul si-l imping din spate!
    5 1
  • Sponsori
    Uite asa se sustine cu adevarat un pilot in competitia asta elitista. Si mai ales pe timp de criza...bravo lor!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru