Renault va începe negocierile cu Ricciardo pentru 2021: "Timpul va spune dacă îi vom prelungi contractul"

de Daniel Popescu, Foto: Renault
Luni, 11.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault va începe în curând negocierile cu Daniel Ricciardo pentru un nou contract, însă șeful Cyril Abiteboul sugerează că este prea devreme pentru a anticipa dacă va continua colaborarea cu pilotul australian.

Contractul lui Daniel Ricciardo cu Renault urmează să expire la sfârșitul sezonului 2020, însă cele două părți nu au inițiat încă discuții pentru prelungirea acordului.

Explicația este dată de faptul că sezonul 2020 nu a început încă, însă șeful Cyril Abiteboul a admis că negocierile vor demara în curând.

"Într-un sezon normal începi discuțiile în mai sau iunie. Acest sezon este neobișnuit, dar trebuie să continuăm să planificăm pentru viitor. Nu suntem disperați să avem o soluție, dar sigur că plănuim", a declarat el.

În mod surprinzător, Abiteboul a sugerat că Renault nu este neapărat interesată să-l păstreze pe Ricciardo pentru sezonul 2021, poate și ca urmare a faptului că piața transferurilor poate deveni spectaculoasă în această perioadă, în contextul în care contractele lui Lewis Hamilton și Sebastian Vettel expiră la finalul acestui an.

"Simțim că Ricciardo are mult mai multe de oferit decât anul trecut. Cu siguranță există un sentiment că ar trebui să facem mai multe împreună.

Timpul va spune dacă asta va conduce la o prelungire a contractului. Cu siguranță există un apetit de ambele părți, dacă înțeleg corect", a adăugat el.

Via F1

Comentarii (5)

  • Scrooge
    Un pic papagal acest Ricciardo.....a fugit ca fraierul de Verstappen de la Red Bull.....din punctul meu de vedere greseala carierei lui.
    8 6
  • @scrooge
    N-a fugit, esti prost informat. Horner nu l-a mai vrut langa mirificul maxie. Acum are sansa de a merge la Ferrari. Vetelica e pe faras, azi e posibil sa devina oficial.
    11 0
  • Adrian
    Update Important, Vettel pleaca de la Ferrari la finele anului. Nu s au inteles in privinta contractului.
    6 0
  • Alonso, ai auzit despre Vettel ? :))
    9 2
  • Dintr-o știre am înțeles că fanii F1 l-au poreclit pe Max "Crashstappen". :)))
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru