Renault va schimba nasul monopostului R29

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.02.2009
Publicatia spaniola AS sustine ca Renault va utiliza un nou nas pentru monopostul R29 in cadrul testelor de la Barcelona din luna martie.

Echipa franceza a avut parte de un debut nefericit cu noul monopost pentru 2009, R29 fiind cel mai lent in cadrul testelor de la Algarve din luna ianuarie.

Presa a speculat ca principala problema este generata de aerodinamica, insa oficialii echipei au incercat sa calmeze spiritele, afirmand ca aceste lucruri se vor rezolva in viitorul apropiat.

Echipa a incercat sa gaseasca solutii la finalul saptamanii trecute, cand R29 a fost testat pe aeroportul Kemble, aflat la numai o ora de fabrica echipei de la Enstone (Marea Britanie).

In plus, potrivit informatiilor furnizate de publicatia spaniola AS, Renault va testa in luna martie la Barcelona un nou nas pentru R29, nu inainte insa de a efectua un test pe circuitul de la Jerez la inceputul saptamanii viitoare. Referindu-se la testele de la Jerez ce vor incepe pe 9 februarie, Fernando Alonso a precizat pentru sursa citata: "Sper sa realizam cateva progrese in ceea ce priveste performanta masinii".

Comentarii (1)

  • hahaha
    Pai ala e nas??? Sa fim seriosi, e o bucata de placaj taiata cu toporul. La cum au desenat astia de la Renault masina asta putea sa o faca si un copil de clasa a doua. Penibili.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru