Renault vrea să ofere motoare şi pentru alte echipe în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 16.05.2010
Renault a confirmat că intenţionează să ofere motoare pentru mai multe echipe începând din sezonul viitor.

Pe lângă propria echipă de Formula 1, Renault furnizează motoare şi pentru Red Bull Racing, iar performanţele obţinute de echipa austriacă determină constructorul francez să analizeze şi alte oportunităţi în acest sens.

Astfel, Renault a confirmat că este foarte aproape de a ajunge la un acord pentru a furniza motoare şi pentru o altă echipă anul viitor, fără să menţioneze însă despre cine ar putea fi vorba.

"În acest moment nu este semnat nimic, dar este foarte posibil ca Renault să furnizeze motoare pentru o altă echipă anul viitor. Asta nu va fi o problemă, pentru că avem abilitatea de a gestiona tehnologia şi producţia", a precizat Remi Taffin, şeful diziei de motoare a constructorului francez, pentru publicaţia Auto Hebdo.

Una dintre potenţialele echipe pentru care Renault ar putea furniza motoare este ART Grand Prix, care speră să fie acceptată pe grila de start a sezonului viitor. Pe de altă parte, în prezent nu este cert dacă parteneriatul dintre Renault şi Red Bull Racing va fi prelungit şi pentru 2011.

Via | Auto Hebdo

Taguri: Renault, motor

Comentarii (1)

  • ....
    nu vad de ce sa nu prelungeasca red bull contractul cu renault. motoarele sunt fiabile.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru