Renault vrea să revină pe podium în Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.09.2010
Renault consideră că poate reveni pe podium în următoarea cursă din Singapore, în ciuda rezultatelor modeste din Italia.

După câteva curse bune în care a demonstrat că se poate menţine în apropierea rivalilor de la Ferrari, McLaren şi Mercedes GP, Renault a înregistrat un regres în Marele Premiu al Italiei, acolo unde Robert Kubica a terminat doar pe locul opt, iar  Vitaly Petrov nu s-a clasat în puncte.

Pe de altă parte, rezultatul este explicabil prin prisma caracteristicilor tehnice ale circuitului de la Monza, motiv pentru care francezii considera că vor înregistra progrese în ultimele cinci curse ale anului, începând chiar cu Marele Premiu al statului Singapore.

"În Italia nu ne aşteptam să fim în aceeaşi formă ca la Spa, dar visul de a termina în puncte cu ambele monoposturi a fost poate un pic prea ambiţios. Dar dacă luăm în calcul pachetul pe care îl avem pentru circuite cu forţă mare de apăsare aerodinamică, lucrurile arată promiţător. Sistemul F-duct funcţionează foarte bine, sistemul de evacuare funcţionează foarte bună şi cu siguranţă pe circuite tradiţionale precum Singapore şi Japonia ar trebui să fim într-o poziţie foarte bună şi nu aş fi surprins dacă am obţine acelaşi rezultat ca la Spa", a declarat Eric Boullier, şeful echipei Renault, referindu-se la locul trei obţinut de Kubica în Marele Premiu al Belgiei.

Renault vă mai introduce un singur update major pentru monopost în finalul acestui sezon, întrucât a început deja munca de dezvoltare pentru maşina de anul viitor.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • offtopicuri
    De accea era mult mai bine crearea unui forum dedicat formulei 1, ceva apropiat celui gazduit de Autosport si sa se elimine posibilitatea comentariilor in cadrul articolelor. Sper ca cel putin incepand cu viitorul an competitional 2011, adminii de aici sa imbunataeasca cu ceva acest site, in ceea ce priveste fanii formulei 1 din Romania. Consider ca AM este cel mai de succes site dedicat acestui sport si ar merita sa "ne" dedice mai multa atentie, atata timp, cat noi fanii F1 din RO, populam si dam viata acestui site.

    In ceea ce priveste ideea lui "ovidiurusnac" as fi in totalitate de acord si cu siguranta nu cred ca voi aliementa in acea perioada, intrucat in genere, in cursul saptamanii nu merg foarte mutl cu masina, asa ca probabil voi alimenta la sfarsitul acestei saptamani, iar pt sapt viitoare daca am nevoie sa merg undeva, n-o sa fie bai....Asa ca, ovidiurusnac, din partea mea, ai toata sustinerea mea....Chiar sunt nesimtiti importatorii romanii de titei....Ar merita o astfel de palma cu varf si indesat...
    11 2
  • Niculae
    Ups
    Totusi... un forum plin de tampenii scrise de diletanti ca KaNe si atlii... nu ar duce la nimic bun. Poate o alta metoda prin care putem ignora anumite persoane ar ajuta mai mult, asa s-ar mai face curatenie. Sunt prea multi care nu spun nimic orice ar posta si posteaza oricum cu multe sau foarte multe greseli gramaticale... O solutie mai simpla ar fi acea de a dezactiva postarea pentru ca oricum sunt prea putini care posteaza ceva interesat de citit cu adevarat, iar aici nu pre avem cum sa crestem calitatea celor care posteaza.
    1 8
  • @Niculae
    cum sa scapam de ce fara cont nu ai o idee?
    5 2
  • Schumy fan 4 ever
    Eu cred ca cei care posteaza fara cont sau in numele altora cu cont ar trebui banati.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru