Ricciardo: "Red Bull nu poate lupta cu Mercedes în Spania"

de Daniel Popescu
Sambata, 10.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo este resemnat că locul trei este cel mai bun pe care îl poate obţine în Spania în contextul dominaţiei celor de la Mercedes.

Esential 0.9 secunde a fost diferenta dintre Lewis Hamilton si Daniel Ricciardo in ambele sesiuni de antrenamente de vineri
4 este numarul de tururi parcurse de Sebastian Vettel in antrenamentele de vineri
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri, în timp ce Red Bull Racing s-a evidenţiat încă o dată drept principala rivală a germanilor.

Daniel Ricciardo a terminat însă la aproximativ o secundă în spatele lui Hamilton şi admite că nu poate spera să lupte pentru victorie, astfel că obiectivul este clasarea pe locul trei.

"Cred că facem progrese, dar din păcate cei de la Mercedes nu încetinesc. Sunt încă un pic prea departe. Încercăm să recuperăm, dar se pare că astăzi suntem detaşat pe locul trei. Stinturile scurte şi lungi par consistente între primii trei. Ar fi bine să luptăm în curând pentru o victorie, dar se pare că, cel puţin pentru acum, locul trei este tot ce putem face", a declarat australianul.

Vettel minimalizează problemele

Coechipierul său Sebastian Vettel a parcurs doar patru tururi în prima sesiune de antrenamente şi nu a ieşit deloc pe circuit în a doua sesiune din cauza unei defecţiuni la sistemul electric, însă este optimist că acest lucru nu va avea un impact semnificativ asupra performanţelor pe care le poate obţine în acest weekend.

"Este o defecţiune minoră cu consecinţe majore.

Am decis să schimbăm toate cablurile, iar asta este o schimbare destul de mare. Sunt senzori peste tot şi ne ia ceva timp să-i detaşăm şi să schimbăm totul", a precizat el.

Via SkySports, Autosport

Comentarii (2)

  • Lui Vetel i-ar trebui un singur cablu si ala sa fie atasat de masina lui Riciardo.
    5 3
  • Ricciardo a avut ghinionul de a ajunge la Red Bull intr-o perioada in care dominatia lor a fost inlocuita cu dominatia Mercedes. Se pare ca la Hungaroring vom stii deja campionul mondial.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru