Românul Colin Kolles a vrut să-l şantajeze pe Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport

de Daniel Popescu
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Colin Kolles, fostul şef de origine română al echipelor Force India şi HRT, a încercat să-l şantajeze pe Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport, cu o înregistrare audio în care acesta critică întreaga conducere a echipei germane.

Presa internaţională susţine că Toto Wolff a devenit la începutul acestui an victima unui şantaj organizat de Colin Kolles, germanul de origine română care în trecut a fost şeful echipelor Force India şi HRT.

Potrivit presei, Wolff a avut o conversaţie cu Kolles în luna februarie a acestui an pe circuitul de la Barcelona. În cadrul discuţiei, Wolff i-a criticat pe Ross Brawn, şeful Mercedes, Niki Lauda, preşedintele Mercedes, şi Dieter Zetsche, preşedintele Daimler, oferind şi detalii despre problemele pe care le are din cauza faptului că la vremea respectivă deţinea acţiuni şi la Williams.

Kolles a înregistrat respectiva conversaţie, iar ulterior l-a şantajat pe Wolff, ameninţându-l că va face publică înregistrarea dacă nu primeşte o anumită sumă de bani.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Wolff a ajuns la o înţelegere cu Kolles după intervenţia lui Bernie Ecclestone, iar Mercedes a obţinut un ordin judecătoresc prin care presa nu are dreptul să publice informaţii despre această discuţie. Mercedes, Wolff şi Kolles au refuzat să facă comentarii pe marginea acestui subiect.

Via Motorsport

Comentarii (6)

  • ce penal.....
    11 2
  • roman ce vrei...la ce poti sa te astepti de la romani
    16 11
  • Asa e, @azmodan, cum Elodia dintr-un nume ce era candva a ajuns sa fie un cuvant metaforic ce inseamna "disparut(a)", asa si termenul "roman" a ajuns acelasi lucru insemnand "cersator", "hotoman"s.a.
    10 6
  • @azmodan
    Stai linistit ca si el e exact ca tine. Daca il intrebi n-o sa recunoasca ca-i roman;). Un roman adevarat nu face nici ce-a facut el si nici nu afirma ce-ai spus tu. Ontopic, ce-a facut Kolles e jucarie fata de "spovedania" plina de loialitate a mult mai "civilizatului" Wolff. N-o sa-i fie usoara viata la Mercedes de-acu'nainte.
    6 2
  • Nu inteleg de ce naiba tot sustineti ca asta e roman. Numele lui nu spune acest lucru. Si-a schimbat numele in trecut. Are nationalitate germana. Traieste in Germania. E clar ca Romania i se pare un rahat. Apoi de ce sa-l consideram noi roman?
    E un rahar care a vrut sa faca ochi in F1 prin santaj. Si ce?
    De ce trebuie voi sa generalizati? Domnilor care comentati(ca sa va aflati in treaba) nu uitati ca si voi sunteti romani. Sau cel putin vorbiti limba romana. Iar daca aveti o parere proasta despre romani si Romania, n-ar fi mai bine sa va intereseze alte tari/natiuni? De ex. eu am o parere proasta despre tigani si nu le vorbesc limba si nici nu ma intereseaza cultura lor. Nu sunt rasist. Pur si simplu nu ma intereseaza.
    9 1
  • presa speculeaza,dar informatia aceasta sfideaza logica!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru