Ron Dennis: "Neil Armstrong m-a inspirat să caut succesul în Formula 1"

de Daniel Popescu
Marti, 28.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis susţine că dorinţa sa şi a echipei McLaren de a obţine performante în Formula 1 se datorează parţial şi inspiraţiei venite din partea lui Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe Lună.

Esential 1969 este anul in care neil Armstrong a pus piciorul pe Luna
Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună, satelitul natural al Pământului, în 21 iulie 1969 a încetat sâmbătă din viaţă la vârsta de 82 de ani în urma unor probleme de sănătate.

Vestea a întristat inclusiv lumea Formulei 1, întrucât performanţa americanului a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru echipe, element evidenţiat şi de Ron Dennis, preşedintele McLaren şi fostul şef al echipei omonime de Formula 1.

"M-am întristat când am auzit despre moartea lui Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună. Performanţa lui Armstrong şi a colegilor săi rămâne poate cel mai mare triumf al ambiţiei ştiinţifice pe care l-a văzut lumea. A fost şi încă mai este un eveniment plin de inspiraţie. Cu siguranţă m-a inspirat pe mine."

"În 1969, când Armstrong a spus acel faimos 'un pas mic pentru om, un pas uriaş pentru omenire', eram un tehnician de 22 de ani în sporturile cu motor.

Dar Armstrong mi-a arătat mie şi altora ca mine că în felul nostru putem să îndrăznim. Iar îndrăzneala rămâne un punct definitoriu pentru McLaren până în zilele noastre", a declarat britanicul într-un comunicat de presă.

Via Joe Saward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru