Rosberg a dezvăluit că i-a explodat un pneu la 320 km/h în testele din Bahrain

de Daniel Popescu
Joi, 19.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a anunţat pe reţeaua de socializare Twitter că în testele de joi din Bahrain i-a explodat un pneu în timp ce concura cu 320 km/h, însă mesajul a fost şters ulterior.

Esential 3 zile este durata testelor din Bahrain
Red Bull Racing, Mercedes, Ferrari şi Toro Rosso participă la jumătatea acestei săptămâni la o sesiune de teste în cadrul căreia evaluează noile pneuri pe care Pirelli le va furniza în Formula 1 în sezonul 2014.

Sesiunea este considerată secretă în condiţiile în care niciuna dintre echipe nu a oferit informaţii despre timpi sau pneuri, însă liniştea a fost spulberată joi dimineaţă de Nico Rosberg. Pilotul echipei Mercedes a dezvăluit pe reţeaua de socializare Twitter un eveniment neplăcut: în timp ce rula cu 320 km/h, unul dintre pneuri a explodat.

Tocmai am pierdut controlul la 320 km/h pe linia dreaptă din Bahrain pentru că unul dintre pneuri a explodat fără avertisment.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
"Tocmai am pierdut controlul la 320 km/h pe linia dreaptă din Bahrain pentru că unul dintre pneuri a explodat fără avertisment.
Datorită acestui lucru am nevoie de hârtie igienică"
, a precizat germanul.

După numai câteva minute, mesajul său de pe Twitter a fost şters, însă cel mai probabil Pirelli va veni cu o explicaţie ca urmare a dezvăluirilor făcute de Rosberg.

Potrivit presei internaţionale, Pirelli a adus în Bahrain o largă varietate de pneuri pentru a alege cele mai potrivite compoziţii pentru sezonul 2014, însă în mod cert acestea vor fi mai conservatoare tocmai pentru a evita incidente precum cel suferit de Rosberg.

Via Adam Cooper

Comentarii (2)

  • Motivul exploziei de pneu: Chuck Norris a pus ochii pe pneu.
    5 2
  • n-am inteles ce-i cu hartia igienica. Imi explica cineva?
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru