Rosberg admite că şansele sale la titlu au devenit foarte mici

de Daniel Popescu
Luni, 19.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că nu mai are şanse reale să câştige titlul mondial în acest sezon după ce a coborât la 73 de puncte de prima poziţie, ocupată de Lewis Hamilton.

Esential 73 de puncte este deficitul lui Nico Rosberg in fata lui Lewis Hamilton
Nico Rosberg este la 73 de puncte în spatele liderului Lewis Hamilton cu numai patru cursae înainte de finalul sezonului, motiv pentru care şansele sale la titlul mondial sunt mai degrabă simbolice.

Pilotul echipei Mercedes a admis că se concentrează mai mult pe obţinerea unor rezultate cât mai bune în finalul campaniei, în condiţiile în care are nevoie de prestaţii modeste din partea coechipierului său pentru a putea recupera diferenţa.

"Cu patru curse rămase şi o diferenţă mare faţă de Hamilton, este clar că titlul este departe pentru mine acum. Dar nu-mi stă în fire să renunţ, aşa că voi forţa la maxim până la final şi sper să mă simt bine în ultimele curse ale anului. Vreau cu adevărat să mă bucur de următoarele curse, întrucât monopostul este atât de grozav şi îmi oferă şansa să închei anul cu câteva victorii în plus", a declarat el.

Hamilton poate deveni campion în Marele Premiu al Statelor Unite de la sfârşitul acestei săptămâni, însă preferă să rămână precaut şi consideră că singurul lucru important este să obţină trofeul la finalul ultimei curse a sezonului.

"Am învăţat din experienţă că în acest sport nimic nu se termină până când nu se termină, aşa că nu voi lua nimic de-a gata în acest weekend.

Abordez această nouă cursă cu aceeaşi abordare pe care am avut-o tot anul. Mai sunt patru curse pentru a obţine acest campionat şi tot ceea ce contează este să să reuşesc până când trec linia de sosire la Abu Dhabi", a explicat el.

Via Mercedes

Comentarii (5)

  • serban
    De parcă ar avea vreo importanță !
    2 3
  • Atat timp cat exista sanse matematice lupta dracu pana la capat!
    8 0
  • bgd132
    sanse la titlu mici ?! spune mi ceva ce nu stiu .. ar trebui ca Hamilton sa aiba 4 abandonuri .. altfel nu l vad cum nu ar reusi sa obtina puncte in fiecare dintre cele 4 curse
    4 0
  • forteaza si tu la anul, ca anul acesta ai fortat prea mult
    1 0
  • Si daca abadoneaza hamilton de 4 ori tot nu castiga, il bate vettel pe mocofanul asta.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru