Rosberg, convins că va câştiga curse în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.12.2011
Nico Rosberg este încrezător că anul viitor va avea la dispoziţie un monopost Mercedes cu care va putea obţine prima sa victorie din carieră.

Nico Rosberg şi-a prelungit în luna noiembrie contractul cu Mercedes şi pentru sezonul 2013, în ciuda rezultatelor mai degrabă modeste înregistrate pe parcursul acestui sezon.

Germanul nu a terminat niciodată mai sus de locul cinci, însă este încrezător că Mercedes îi va furniza anul viitor un monopost cu care să poată lupta pentru victorii.

"Am decis să rămân pentru că sunt sigur că situaţia se va schimba. Mercedes face tot posibilul pentru a crea o structură câştigătoare. Ross Brawn mi-a spus că Aldo Costa este grozav şi că şi ceilalţi tehnicieni sunt foarte buni. Aproape toţi prietenii mei sunt italieni, susţin Ferrari şi mă întreabă când voi pilota monopostul roşu. Dar nu mă îndrept spre asta, pentru că sunt german şi cel mai grozav lucru este să pilotez pentru Mercedes. Pur şi simplu duc lipsa unui monopost capabil de victorii, dar sunt sigur că îl voi avea în 2012. Aştept cu nerăbdare", a declarat el pentru publicaţia italiană Gazzetta dello Sport.

În plus, Rosberg susţine că se înţelege foarte bine cu Michael Schumacher, în ciuda reputaţiei pe care o are septuplul campion mondial în gestionarea relaţiilor cu coechipierii săi şi, mai ales, după ce a fost învins de acesta în 2011.

"Am fost surprins să-l înving, dar mă aşteptam să mă descurc bine.

Ştiam că va fi foarte dificil să-l înving şi de aceea sunt fericit că am reuşit să fac asta şi anul trecut, şi în acest an. Când îi pun o întrebare nu mă minte niciodată. Pot lucra cu el. Asta a fost o surpriză plăcută după ce am auzit atât de multe zvonuri. Pe circuit am aceleaşi oportunităţi ca şi el. Sunt norocos, pentru că mă aşteptam la ce era mai rău, având în vedere că Schumacher şi Brawn au lucrat împreună toată viaţa. Dar Brawn este echidistant şi un excelent punct de referinţă pentru mine", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • Schumy
    Problemele pentru Rosberg in ceea ce priveste relatia cu Schumy vor incepe in momentul in care vor avea o masina capabila sa se bata de la egel la egal cu Red Bull,Mclaren si Ferari. Acum sincer ce rost avea ca Shumy sa il domine doar pentru un loc in ierarhie....
    Cred ca daca vor reusi cei de la Mercedes sa construiasca un monopost la fel de fiabil ca cele subliniate mai sus si v-a reusi sa-l domine pe Rosberg ,gustul victoriei pentru Schumy va fii mai dulce.....V-a renaste cu siguranta ca pasarea Phoenix. Si v-a pune si punct la intrebarea care este cel mai bun pilot din istorie.....
    21 5
  • AndreiF1
    @Gabyz
    Din pacate... se pare ca ai ratat clasele primare altfel stiai cum sa scrii "va" pentru ca de "v-a" inca nu s-a auzit. Cat despre pasarea phoenix... saracul Schumacher cred ca rade cu lacrimi cand citeste posturi ca ale tale. Cu tristete, in fiecare zi observam ca prostia si ignoranta celor care posteaza si se erijeaza in mari fani Schumacher, Vettel sau ai oricarui alt pilot... exceleaza doar la categoria analfabestism. Din pacate.
    0 8
  • AndreiF1
    Din cauza unei banale erori tu marele AndreiF1 caracterizezi un om sau vrei sa spui ca fani Schumy sunt analfabeti..........Ratat spurcat ce esti....
    Scrie ceva de F1 nu de greseli de ortografie sau vrei sa ''observam prostia'' din capul tau .Soricel de biblioteca ce esti.Spune din punctul tau de vedere ce stii despre F1 ,ce mai face favoritul tau din F1,si nu mai corecta tu pe altii.
    Cred ca esti obisnuit sa fii pe locul 2 pentru ca de regula astia comenteaza despre cei de pe locul 1.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru