Rosberg şi Hamilton explică strategiile pentru cursa de la Interlagos

de Daniel Popescu
Duminica, 09.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg este încrezător că nu va mai repeta greşeala de la Austin în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, însă britanicul avertizează că va lupta pentru victorie.

Înţeleg unde trebuie să înregistrez progrese. Nu am avut ritm în cursă, dar sunt încrezător că pot îmbunătăţi acest capitol. Este o situaţie diferită.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg a obţinut sâmbătă la Interlagos al 10-lea pole position din acest sezon, însă a câştigat doar două dintre acestea. De altfel, inclusiv în etapa precedentă din Statele Unite, germanul a plecat din pole, dar a pierdut victoria după ce a fost depăşit de coechipierul său Lewis Hamilton în urma unei erori personale.

Pentru cursa de la duminică de la Interlagos, Rosberg susţine însă că a învăţat din greşeli şi este optimist în privinţa şanselor la victorie.

"Până acum totul a decurs bine şi sunt în cea mai bună poziţie, dar spre deosebire de Austin trebuie să câştig cursa. Înţeleg unde trebuie să înregistrez progrese. Nu am avut ritm în cursă, dar sunt încrezător că pot îmbunătăţi acest capitol. Este o situaţie diferită", a declarat el.

Sunt aici pentru a câştiga, nimic nu se schimbă în acest weekend.

Nu cred că mi-am asumat riscuri în ultimele curse şi voi avea aceeaşi abordare.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Hamilton are un avans de 24 de puncte în clasamentul general şi poate deveni campion mondial cu o clasare pe locul doi în Brazilia şi Abu Dhabi, chiar dacă Rosberg ar câştiga ambele curse. Britanicul insistă însă că obiectivul său este victoria, astfel că va adopta aceeaşi strategie ca şi în cursa de la Austin.

"Sunt aici pentru a câştiga, nimic nu se schimbă în acest weekend. Nu cred că mi-am asumat riscuri în ultimele curse şi voi avea aceeaşi abordare. Este foarte dificil să depăşeşti aici, iar Rosberg este rapid pe stinturile lungi. Avem exact acelaşi monopost, aşa că va fi greu să-l depăşesc. Poate nici nu voi avea oportunitatea", a explicat pilotul Mercedes.

Via Autosport, BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru