Rosberg: "Monopostul Mercedes, un mare pas înainte faţă de anul trecut"

de Daniel Popescu
Vineri, 22.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a lăudat performanţele noului monopost Mercedes şi susţine că se înţelege foarte bine cu noul său coechipier Lewis Hamilton.

După numeroasele probleme de fiabilitate înregistrate în sesiunea de teste de la Jerez, Mercedes a arătat progrese majore pe parcursul evaluărilor de la Barcelona din această săptămână.

Nico Rosberg a fost cel mai rapid în prima zi, iar germanul afirmă că este încântat de comportamentul noului monopost.

"Monopostul reprezintă cu siguranţă un mare pas înainte. Este foarte plăcut de pilotat şi are o stabilitate bună. Este un pas semnificativ. De exemplu, să luăm partea din spate. Am avut mari probleme cu supraîncălzirea şi cu pierderea aderenţei, dar acum totul pare să fie istorie. Iar asta reprezintă o schimbare majoră. Bine, am avut câteva probleme de fiabilitate, dar tocmai de aceea testăm, pentru a le elimina. Nu am fost deloc îngrijorat şi am fost mai mult entuziasmat de viteză pe care o avem", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Urmareste Automarket
În precedentele trei sezoane, Rosberg i-a fost aproape în permanenţă superior lui Michael Schumacher, însă începând din acest sezon va trebui să lupte cu Lewis Hamilton.
Germanul nu este însă îngrijorat de perspectiva de a se confrunta cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din lumea sporturilor cu motor.

"Mă înţeleg foarte bine cu Hamilton. Ne ştim de pe vremea când concurăm în karting şi am rămas prieteni de atunci. Cu siguranţă va fi o mare provocare, dar ce are asta de a face cu prietenia? Ne place să pilotăm maşini rapide, cele mai rapide maşini! Săgeţile argintii! De asemenea, ne place să cântăm la chitară, iar Hamilton cântă deja destul de bine", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (9)

  • niciun frustrat ferrarist pe aici :))
    45 26
  • ferrarist frustrat
    incepe sa-mi placa baiatul asta
    8 32
  • Fan F1
    @X_Zone, din cateva observ eu, este frustratul principal, si te bati cu McLaren_Mircea, in rest, cei care posteaza aici, par mult mai relaxati si oricum macar ei se respecta si respecta fanii altor echipe. Ceva de care tu nu esti capabil.
    16 32
  • X-Zone clever
    hehehe...niciun ferrarist inteligent pe acilea :)
    3 39
  • @Fan F1, am sa te ajut sa-l intelegi mai bine pe X_Zone:
    El sustine, in felul sau,
    Vorbe multe fara rost;
    Nu-l mai crede un om rau
    Ca de fapt e doar un prost.
    12 35
  • nu exista termeni de comparatie intre ferrari si mercedes.. mercedes e o troaca..motor slab si aerodinamica precara..
    un pas important anul acesta fata de anul trecut..pai credeti ca ceilalti stau degeaba? de pe locul 5 poate veni pe 4 sau 3, mercedes..
    cred ca lotus sunt peste ei..
    3 32
  • feicare cioara isi lauda puiul..
    daca bmw ar reveni in f1, cred k ar fi peste mercedes..
    niimc consemnabil in ultimii ani..
    2 31
  • X_Zone ce treaba are o stire despre Mercedes cu fanii Ferrari ?
    Fiecare e interesat de propria marca pe care o sustine. Atat timp cat monoposturile calutului merg binisor nu ma intereseaza ca si altii sint mai buni decit in sezonul precedent. Noteaza te rog ca RBR,Ferrari, McLaren, Lotus, Mercedes au spus la unison ca au un monopost mai bun decit anul anterior. Vedem in primele curse ale anului cine pe unde se claseaza.
    Si inca o chestie: ca si fan Ferrari nu am nici o fericire ca Hamilton ramane fara frine si ia parapetii in brate sau ca monopostul lui Rosberg ia foc pe pista. Nu am de ce sa ma bucur de necazul altora.
    Ma bucur insa cand vad ca marca al carei fan sint e in crestere la fel cum ma bucur cand vad ca sint sanse sa avem un campionat mai echilibrat in sezonul urmator.
    14 32
  • mirel_f1
    Nas vedea de ce nu echipa are 2 piloti buni,daca si echipa confirma prin rezultate bune,va fi o lupta interesanta
    4 32

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru