Rosberg: "Pot câştiga fiecare cursă până la finalul sezonului"

de Daniel Popescu
Marti, 28.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că are abilitatea de a câştige toate cele trei curse care au mai rămas în finalul sezonului, ceea ce l-ar transforma în campion mondial indiferent de performanţele lui Lewis Hamilton.

Esential 17 puncte este avansul lui Lewis Hamilton in clasamentul general
3 curse au mai ramas pana la sfarsitul sezonului
Nico Rosberg a avut un avans de 29 de puncte în faţa lui Lewis Hamilton în fruntea clasamentului general, însă o serie de patru victorii consecutive obţinute de britanic l-au retrogradat pe locul doi, la 17 puncte în spatele coechipierului său.

Germanul consideră însă că are în continuare şanse la titlul mondial şi crede că poate câştiga toate cele trei curse care au mai rămas până la sfârşitul sezonului.

O astfel de performanţă i-ar permite să devină campion indiferent de rezultatele pe care le va obţine Hamilton şi, în plus, este avantajat şi de faptul că în ultima cursă din Abu Dhabi se vor acorda de două ori mai multe puncte. "Iubesc această regulă. Ştiu că pot câştiga fiecare cursă, aşa că tactica mea nu se schimbă.

Nu mă voi da bătut până la trecerea liniei de sosire în Abu Dhabi", a declarat el.

Afirmaţiile lui Rosberg vin în aceeaşi zi în care Hamilton şi-a stabilit ca obiectiv pentru cursa de la Austin să obţină a cincea victorie consecutive.

Britanicul este văzut drept favorit la titlul mondial inclusiv de Niki Lauda, preşedintele celor de la Mercedes, care consideră că acesta traversează o formă foarte bună. "Este dificil pentru Rosberg acum, întrucât Hamilton este în cea mai bună formă a sa", a explicat austriacul.

Via Motorsport

Comentarii (10)

  • MDA........
    7 3
  • Niki Lauda: "Este dificil pentru Rosberg acum, întrucât Hamilton este în cea mai bună formă a sa" ...
    nu suna a partinire?
    11 8
  • Stiati ca Ioan Constantin Cojocaru, fost fotbalist, ajuns la sapa de lemn, traind la un moment dat din mila lui Gigi Becali s-a angajat la Caterham ca om de serviciu si a ajuns pana in structurile superioare de la Caterham?
    Aici aveti articolul: http://www.jamesallenonf1.com/2014/10/guest-blog-have-hoover-will-travel-one-cleaners-bizarre-journey-to-formula-one-team-boss/
    8 9
  • Mircea, esti invechit:)), a fost stirea aia si acum 2 saptamani aici pe automarket:))
    7 0
  • mircea si tu o data cu comentariu la subiect, ce are tanda cu manda
    8 1
  • ovidiu15081982
    Nu mai visa Nicusorule ! Te haleste Hamilton ! Esti la fel de slab ca taicatu, cel mai slab campion din Formula 1 !
    10 3
  • Teoretic asa e, insa practic altfel stau lucrurile!!
    8 0
  • palinca de prune
    daca Rosberg e cel mai slab campion din F1 atunci hamilton ce e? cel mai iresponsabil? DA! cel mai plangacios? Da! ...... lista e deschisa, completati voi sa nu se spuna ca sunt asa de rau
    @ovidiu15081982, i-ati punga cu seminte si mars la telenovele
    4 14
  • este cumva 1 aprilie?
    4 2
  • nu, vine 1 Noiembrie ZIUA MORTILOR, o sa fie calificari cu surprize
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru