Rosberg: "Putem câştiga curse în 2014, dar e prea devreme să vorbim despre titlu"

de Daniel Popescu
Luni, 17.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg este încrezător că poate câştiga curse în sezonul 2014 al Formulei 1, însă evită să vorbească despre şansele la titlul mondial.

Putem câştiga multe curse în acest sezon, dar din păcate este prea devreme să vorbim despre titlu.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg este încurajat de evoluţia din prima sesiune de teste de la Jerez cu noile monoposturi pentru sezonul 2014, după ce Mercedes a reuşit să fie de departe echipa cu cel mai fiabil monopost.

Impulsionat de parcursul bun şi de primele impresii pozitive despre noul motor Mercedes, germanul este optimist că poate câştiga curse în acest an, însă admite că drumul până la titlul mondial este mult mai lung.

"Primul test a decurs foarte bine. Ne descurcăm bine, iar noul meu monopost a fost fiabil de la început, dar nu ştim cum stăm în comparaţie cu concurenţa. Suntem într-o stare bună de spirit şi putem câştiga multe curse în acest sezon, dar din păcate este prea devreme să vorbim despre titlu. Din punct de vedere al fiabilităţii, Jerez a reprezentat o performanţă bună pentru echipă. Am parcurs tur după tur şi avem multe de învăţat, ceea ce este frumos când vedem că ceilalţi nu au putut concura prea mult", a declarat el.

Mi-ar plăcea foarte mult să fiu capabil să lupt împotriva lui Sebastian Vettel.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Cu toate acestea, Rosberg admite că performanţele celor de la Mercedes în testele de la Jerez au ieşit mai mult în evidenţă datorită numeroaselor probleme înregistrate de Red Bull Racing şi Renault.

"Nu simt nicio bucurie generată de faptul că ei nu au putut concura prea mult.

Sunt mulţumit dacă suntem în măsură să câştigăm, dar este evident că Red Bull şi Renault au probleme cu noul tren de rulare. Ne-am făcut temele mai bine, dar important este să vedem unde vom fi pe grila de la Melbourne. Mi-ar plăcea foarte mult să fiu capabil să lupt împotriva lui Sebastian Vettel", a adăugat el.

Via GrandPrix247

Comentarii (3)

  • Haleluia
    da', de ce sa fie prea devreme? Acum e perioada propice. De exemplu, Ferrari si-a facut un obicei sa vorbeasca despre titlu in perioada asta. Ii lasa pe la mijlocul campionatului si ii apuca iar pe la sfarsitul lui, dar vorbind de anul viitor.
    6 9
  • @haleluia
    de data asta titlul il vor castiga redfools, stau prea bine cu monopostul ca sa piarda, ferrari, mercedes, vai de mama lor
    5 11
  • Ca anul trecut. Dupa ce a castigat si el o cursa, deja avea sanse la titlu. La fel si in cazul lui Hamilton. Dupa 2-3 curse a renuntat la idee.
    9 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru