Rosberg şi Hamilton, incerţi pentru testele de la Barcelona din cauza unor probleme medicale

de Daniel Popescu
Joi, 19.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg este în pericol să nu poată participa pentru Mercedes la testele de la Barcelona din cauza unui nerv inflamat la gât, în condiţiile în care coechipierul său Lewis Hamilton are febră şi ar putea de asemenea să lipsească de pe circuit.

Hamilton are febră de la primele ore ale dimineţii.


Programul de teste al celor de la Mercedes din cadrul celei de-a două sesiuni de teste de pe circutul de la Barcelona riscă să fie bulversat complet de o serie de probleme medicale întâmpinate de piloţii titulari Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.

Hamilton are febră de la primele ore ale dimineţii şi a reuşit să parcurgă doar 11 tururi pe parcursul dimineţii înainte de a se retrage la hotel pentru a se odihni. Britanicul a fost deja înlocuit în monopost de pilotul de rezervă Pascal Wehrlein, care iniţial trebuia să testeze pentru partenerii de la Force India.

Rosberg are probleme medicale din cauza unei inflamaţii la un nerv al gâtului.


Decizia a părut surprinzătoare în condiţiile în care Rosberg este prezent în paddock-ul circuitului de la Barcelona, însă Mercedes a confirmat ulterior că şi germanul are probleme medicale din cauza unei inflamaţii la un nerv al gâtului.

Rosberg are dureri puternice în zona respectivă, iar prezenţa sa la volanul monopostului Mercedes în zilele de vineri şi duminică a devenit incertă.

La rândul său, Hamilton ar trebui să revină pe circuit sâmbăta, în a treia zi de teste.

În cazul în care piloţii titulari vor fi indisponibili din motive medicale, Mercedes va fi nevoită să se bazeze doar pe serviciile lui Wehrlein, element care va afecta în mod semnificativ pregătirile echipei pentru noul sezon. 

Via Mercedes

Comentarii (3)

  • Hmmm... referitor la decizia de a nu il folosi pe ROS, cei de pe Sky Sports spuneau ca asta s-ar datora deciziei Mercedes de a nu-i oferi lui ROS mai mult timp in masina decat lui HAM. Iar faptul ca deodata si ROS a devenit brusc bolnav este cel putin ciudat si lasa loc la interpretari.
    13 4
  • Ha,ha,ha...
    Mie imi pare altceva,poate pare SF,dar parca vor sa acunda ceva,ori neantelegeri ce au rabufnit,ori au un super monopost si vor sa acunda asta...e ciudat cum a dat boala in amandoi !!!
    6 0
  • Daca anul trecut cei doi ( Ham si Rosb.) s-au "tolerat" va dati seama ca in acest an vor musca tare, ca atare orice este posibil. Un singur lucru este cert, nici un team nu-si va sabota proprii piloti doar pentru a favoriza pe unul dintre ei, sa fim seriosi.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru