Rossi a inceput testele pentru Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.01.2010
Valentino Rossi a inceput miercuri o sesiune de teste de doua zile pentru Scuderia Ferrari pe circuitul de la Barcelona.

Ferrari s-a tinut de promisiunea facuta la finalul anului trecut si ii ofera oportunitatea lui Valentino Rossi sa testeze un monopost de Formula 1, ca premiu pentru titlul mondial cucerit in MotoGP.

Intrucat regulamentul sportiv al FIA interzice utilizarea monoposturilor din 2009 sau 2010 in aceasta perioada, motociclistul italian utilizeaza in acest scop un monopost F2008 echipat cu pneuri din competitia GP2 pe circuitul de la Barcelona.

Monopostul este identic cu cel utilizat de Rossi in iarna anului 2008, cand a testa de asemenea pentru echipa ca premiu pentru trofeul cucerit in MotoGP cu doi ani in urma. Pentru realizarea acestui test, Rossi a petrecut o zi in simulatorul Ferrari si a discutat cu inginerii cateva aspecte de natura tehnica. Vom reveni cu informatii si fotografii de la testul efectuat de Rossi pe parcursul acestei zile.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Rossi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru