Rossi a negociat cu Ferrari debutul in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.09.2009
Valentino Rossi a dezvaluit ca a purtat negocieri cu Scuderia Ferrari pentru a-l inlocui pe Luca Badoer, insa a renuntat la idee din cauza imposibilitatii de a testa monopostul F60.

Presa internationala a speculat intens pe parcursul saptamanii trecute ca Giancarlo Fisichella va fi desemnat sa il inlocuiasca pe Luca Badoer la Ferrari incepand cu Marele Premiu al Italiei.

Zvonurile au fost confirmate in mod oficial vineri, insa la numai cateva zile distanta au iesit la iveala informatii potrivit carora Scuderia Ferrari a negociat o intelegere cu Valentino Rossi, multiplul campion din MotoGP.

"Am vorbit cu Ferrari sa concurez la Monza. Dar fara teste nu ar fi fost logic. Am decis ca este mai degraba riscant decat amuzant sa intru in Formula 1 fara teste. Nu pot sa ma duc pur si simplu acolo si sa inteleg monopostul in numai 3 zile", a declarat italianul pentru publicatia Gazzetta dello Sport.

Rossi este implicat intr-o lupta acerba pentru castigarea unui nou titlu in Campionatul Mondial de Motociclism, iar italianul a admis ca acest lucru reprezinta un alt impediment pentru a debuta in Formula 1. "De asemenea, intrucat luptam pentru titlu in MotoGP, cursa de la Monza ar fi fost cu siguranta foarte strsanta, asa ca este mai bine sa raman in MotoGP.

In plus, nu stiu care ar fi fost starea gatului meu la finalul cursei", a mai precizat el.

Via | Eurosport

Taguri: Ferrari, Rossi

Comentarii (1)

  • :))
    nu cred ca ferrari ar fi riscat cu un pilot ca valentino rossi...
    totusi, rossi e campion la motociclism... sa isi vada de cariera lui acolo, si sa nu isi strice imaginea in F1....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru