Rossi exclude debutul in Formula 1 in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.08.2009
Valentino Rossi regreta ca Michael Schumacher nu poate reveni in Formula 1, insa exclude posibilitatea de a pilota pentru Ferrari in locul lui Felipe Massa.

Pilotul de teste Luca Badoer a fost desemnat de Scuderia Ferrari sa il inlocuiasca pe Felipe Massa la Marele Premiu al Europei, dupa ce Michael Schumacher a abandonat planurile pentru revenirea in competitie ca urmare a problemelor medicale.

Italianul a fost nominalizat insa drept pilot doar pentru cursa de la Valencia, situatia fiind deocamdata incerta pentru ultimele 6 Mari Premii ale sezonului.

Anterior, s-a speculat intens ca Valentino Rossi, multiplul campion mondial din MotoGP, isi doreste sa concureze in Formula 1, motiv pentru care presa nu a exclus posibilitatea ca italianul sa fie una dintre optiunile de viitor ale Scuderiei.

Cu toate acestea, Rossi spune ca nu a primit nicio oferta din partea celor de la Ferrari si a exclus posibilitatea de a debuta in F1 in 2009 ca urmare a implicarii sale in MotoGP.

"Este cu adevarat pacat ca nu il vom vedea din nou pe Schumacher intr-un Ferrari. In opinia mea, s-ar fi luptat pentru victorii dupa cel mult doua curse. Am vorbit foarte mult cu Stefano Domenicali (n.r.

- seful Scuderiei Ferrari) in ultimele zile despre revenirea lui Schumi, dar nu am primit nicio oferta. Oricum, nu pot sa ma duc (n.r - in Formula 1). Nu pot pilota motociclete si monoposturi de Formula 1 in acelasi timp", a declarat el citat de publicatia italiana Tuttosport.

In prezent, dupa primele 10 etape ale sezonului, Rossi ocupa primul loc in clasamentul general din MotoGP cu 187 de puncte, urmat de coechipierul sau, Jorge Lorenzo, cu 162 de puncte.

Via | Tuttosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru