Rossi, invitat să testeze pentru Ferrari înainte de revenirea în MotoGP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.06.2010
Ferrari i-a propus lui Valentino Rossi să testeze în Formula 1 înainte de a reveni în MotoGP după gravul accident suferit în Marele Premiu al Italiei.

Valentino Rossi va lipsi câteva luni din sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Motociclism după ce a suferit un grav accident în antrenamentele de la Mugello, fiind nevoit să suporte o operaţie la tibia piciorului drept.

Chiar dacă timp de şase săptămâni va purta cârje, multiplul campion mondial din MotoGP a fost invitat să testeze un monopost de Formula 1 al Scuderiei Ferrari înainte de revenirea în competiţie, potrivit unui anunţ făcut de Luca di Montezemolo, preşedintele italienilor.

"Toţi cei de la Ferrari sunt alături de tine în aceste momente dificile. Suntem siguri că vei reveni pe circuit în ucurand, mai puternic decât înainte. Dacă pe parcursul convalescentei vrei să te antrenezi pe patru roţi, atunci să-ţi aduci aminte că poarta de la Maranello este întotdeauna deschisă pentru tine", i-a transmis Luca di Montezemolo lui Rossi prin intermediul site-ului oficial al Ferrari.

Rossi a testat în mai multe rânduri pentru Ferrari şi se vehiculează insistent că italianul este dorit în Formula 1 în cazul în care propunerea Scuderiei ca echipele de top să alinieze câte trei monoposturi va fi aprobată.

Via | Ferrari

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    Pasiunea mea, cursele de Formula 1!
    Multa sanatate si recuperare rapida!
    16 1
  • Rossi
    sper sa revina cat mai curand posibil . Altfel sunt cursele cu el pe grila . Parca si ceilalti concurenti nu mai trag asa tare cand nu e el :) Insanatosire grabnica ! Forza Vale !
    9 1
  • ...nu am fost fan al lui ayrton senna dar vale rossi este pentru moto gp ceea ce era brazilianul pt F1
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru