Sauber, îngrijorat de problemele cu motoarele Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Peter Sauber este îngrijorat de fiabilitatea motoarelor Ferrari după ce echipa a pierdut cinci unităţi în primele opt curse ale sezonului.

După retragerea constructorului BMW din Formula 1, echipa patronată de Peter Sauber a ales să utilizeze motoare Ferrari în acest sezon, însă decizia s-a dovedit rapid a fi una neinspirată.

În numai opt mari premii din acest sezon, echipa a pierdut cinci unităţi din diverse motive tehnice, iar Sauber este îngrijorat că piloţii săi vor suferi în curând penalizări pe grila de start.

"Este inacceptabil să avem cinci probleme cu motoarele Ferrari în opt curse. În acest ritm vom avea nevoie de mai mult de opt motoare de pilot pe sezon. Avem nevoie de o fiabilitate mai bună", a declarat elveţianul pentru publicaţia Blick.

Pe de altă parte, problemele celor de la BMW-Sauber sunt surprinzătoare având în vedere că Ferrari şi Scuderia Toro Rosso nu s-au lovit până în prezent de defecţiuni similare, fapt ce indică o posibilă incompatibilitate intre unităţile Scuderiei şi monopostul C29.

"Ferrari a rezolvat problemele cu motoarele, dar Sauber a avut o nouă defecţiune.

Este o problemă care va fi analizată de echipă. Acum doa luni exista un motiv de bază, dar acum este foarte ciudat. Vor trebui să analizeze împreună cu Ferrari. Este surprinzător că Toro Rosso nu are probleme", a declarat Marc Gene, unul dintre piloţii de rezervă ai echipei Ferrari.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru