Sauber îşi propune să depăşească Mercedes în clasament

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peter Sauber a anunţat noul obiectiv al echipei pentru a doua jumătate a sezonului: să urce pe locul cinci în clasamentul constructorilor prin detronarea celor de la Mercedes.

Esential 25 de puncte trebuie sa recupereze Sauber in fata celor de la Mercedes
2 podiumuri a obtinut Sauber in 2012
La jumătatea sezonului 2012, Sauber ocupă locul şase în clasamentul constructorilor şi s-a apropiat la numai 25 de puncte de rivalii de la Mercedes în urma rezultatelor peste aşteptări obţinute în Marele Premiu al Germaniei.

Kamui Kobayashi a terminat pe locul cinci, dar a câştigat o poziţie după penalizarea lui Sebastian Vettel, în timp ce Kamui Kobayashi a sosit al şaselea, chiar dacă niciunul dintre ei nu a plecat din primii 10.

În acest context, dar şi pe baza celor două podiumuri obţinute de Perez în Malaysia şi Canada, proprietarul Peter Sauber are ambiţia de a lupta cu Mercedes pentru locul cinci în clasamentul constructorilor, însă admite că misiunea este departe de a fi una uşoară. "Nu contează cine este în faţa noastră, trebuie să ne concentrăm întotdeauna pentru a ataca oponentul nostru principal.

dar suntem realişti şi ştim că Mercedes este un adversar foarte mare pentru o mică echipă privată", a declarat elveţianul în vârstă de 68 de ani.

Urmareste Automarket
De altfel, primele cinci poziţii din clasamentul constructorilor sunt ocupate de echipe sprijinite direct de constructori (Ferrari şi Mercedes), care se bazează pe tradiţie (McLaren şi Lotus) sau pe fonduri virtual nelimitate pentru obţinerea performanţelor (Red Bull Racing).

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru