Sauber: "Red Bull va furniza o surpriză urată"

de Daniel Popescu
Luni, 11.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peter Sauber exclude posibilitatea ca Red Bull să aibă probleme cu noul monopost şi susţine că tripla campioana mondială va furniza "o surpriză urâtă" în acest sezon.

Red Bull Racing nu a impresionat în cele trei sesiuni de teste din această iarnă, iar numeroşi specialişti şi jurnalişti consideră că tripla campioană mondială are probleme.

Cauzele ar fi imposibilitatea furnizorului de motoare Renault să modifice setările unităţilor conform noului sistem de evacuare utilizat de RB9, dar şi limitarea utilizării sistemului DRS în calificări, pe lângă viteza mică a monopostului pe liniile drepte.

Cu toate acestea, Peter Sauber, proprietarul echipei elveţiene, trage un semnal de alarmă pentru grila de start şi avertizează că Red Bull va produce ceea ce el numeşte "o surpriză urâtă".

Urmareste Automarket
"Oricine care trage concluzia că Red Bull nu sunt chiar în frunte vor avea cu siguranţă o surpriză urâtă.
Au atât de multe resurse încât pot oricând să răspundă în situaţii dificile. Veţi vedea"
, a declarat elveţianul pentru publicaţia Sonntagsblick.

Pe de altă parte, Sauber consideră că rezultatele înregistrate de Mercedes în ultimele două zile de teste, când echipa a ocupat prima poziţie, reprezintă "un semn clar de exclamaţie", însă crede că nici cei de la Ferrari "nu sunt prea departe".

Via GMM

Comentarii (8)

  • Sorry Dani insa este un articol fara nicio noima.
    5 21
  • Exclude sa aiba probleme dar sustine ca va furniza o surpriza neplacuta? Ori alba ori neagra?
    5 36
  • Red Bull
    Vor trisa iar, asta a vrut sa spuna.
    10 18
  • Cred ca mr. Sauber se refera la surpriza neplacuta pe care o vor avea cu totii! In sensul ca RedBull vor domina din nou autoritar.
    Cel putin asta inteleg eu din articol.
    25 7
  • Nu am inteles nimic. Se dovedeste faptul ca unii vor sa para mai intelectuali fata de o traducere corecta.
    3 4
  • @octav71
    ce ai inteles tu am inteles si eu...surpriza pentru ceilalti va fii una neplacuta...desi personal sper sa nu fie asa
    11 4
  • Doar 2011 e an de referinta pentru Red Bull. In 2010 erau sa se bata singuri. In 2012 am vazut un Alonso care a luat taurul de coarne si a dat cu el de pamant, numai "arbitrii(steagurile)" l-au salvat pe tauras.
    In 2012 nu Vettel a castigat titlul, ci Alonso l-a pierdut datorita baietilor de la Lotus. Cred ca blestemul lui Alonso e echipa Lotus, sa nu uitam ca in 2010 un pilot Renault a stat in calea lui Alonso spre titlu.
    In fine, ghinioane si noroc... la un moment dat Alonso va reusi sa le invinga. Eu nu cred ca va fi o surpriza sa vedem Red Bull cu cel mai bun monopost. Surpriza va fi sa vedem alte echipe cum domina Red Bull si un Vettel la coada topului 10. Aia e surpriza. Din moment ce Red Bull investeste cel mai mult in F1 e normal sa aiba si cel mai bun monopost.
    7 22
  • mirel_f1
    Anul asta cred ca i sa cam taiat din aripile date de Red bull lui Vettel
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru