Sauber se simte sub presiune după ce Marussia a câştigat primele puncte

de Daniel Popescu
Marti, 27.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a admis că presiunea asupra echipei a crescut după ce Marussia a câştigat duminică primele puncte ale sezonului, în condiţiile în care elvetienii nu au obţinut încă niciun punct.

Esential 2 este numarul punctelor obtinute de Marussia la Monaco
2 este numarul echipelor care nu au obtinut niciun punct in sezonul 2014: Sauber si Caterham
Marele Premiu al statului Monaco a adus o situaţie mai puţin întâlnită în clasamentul constructorilor, după ce Marussia a obţinut primele două puncte din întreaga sa istorie. Echipa din Rusia a progresat astfel pe locul nouă în clasamentul general şi a reuşit să depăşească Sauber, care în primele şase curse ale anului nu a obţinut niciun punct.

Monisha Kaltenborn, şefa echipei de la Hinwil, a admis că Sauber este acum sub o presiune mai mare să furnizeze rezultate după succesul înregistrat de Marussia.

"Sigur că nu este o situaţie confortabilă şi este evident că asta pune mai multă presiune pe noi. Sunt încrezător că indiferent de cursa la care vom merge vom reuşi să îmbunătăţim performanţele, datorită update-urilor pe care le avem şi a înţelegerii monopostului.

Dar nu este o situaţie frumoasă. Nu avem nevoie de această presiune", a declarat ea citată de agenţia de presă Reuters.

Kaltenborn este încurajată inclusiv de prestaţia echipei de la Monaco, mai ales că Adrian Sutil şi Esteban Gutierrez au abandonat în urma unor greşeli de pilotaj.

"Am putut vedea că monoposturile sunt în cursă, monopostul arată o performanţă bună. Am fost ghinionişti să pierdem sau să nu ne folosim de şansele de a obţine puncte sigure în acest mod", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • pablo256r
    Deah
    Presiune de la Marussia?
    Pai daca nu abandonau inca vre-o doi nu obtineau nici un punct!
    Nu e prea stralucit Sauberul de anul asta dar nici chiar sa-l compari cu Marussia!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru