Sauber va introduce un update major în pauza de vară

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber va implementa un update semnificativ pentru monopost în pauza de vară premergătoare cursei din Belgia, însă admite că până atunci va fi dificil să câştige puncte.

Esential 5 este locul ocupat de Sauber in clasamentul constructorilor
2 este numarul punctelor obtinute de Sauber in ultimele trei curse
4 curse va mai concura Sauber pana la introducerea noului update
Sauber ocupă în prezent locul cinci în clasamentul constructorilor, însă a obţinut o singură clasare în puncte în ultimele trei curse, astfel că şansele de a se menţine pe această poziţie sunt limitate.

Echipa pregăteşte un update major pentru monopost, însă acesta va fi disponibil doar după pauza de vară, la Marele Premiu al Belgiei programat pentru 23 august.

"Va fi dificil să rămânem pe locul cinci. Ştim că alte echipe vor face mai mult, dar noi trebuie să mergem pe propriul nostru drum. Lucrăm la un update major. Nu este un monopost B, dar este un pachet mare care va sosi după pauză, atunci când vom atinge nivelul pe care îl dorim", a declarat Monisha Kaltenborn, şefa echipei Sauber.

Felipe Nasr, unul dintre piloţii echipei, a admis că până la introducerea update-ului va fi dificil să obţină clasări în zona punctelor.

"Aşteptări update-uri mai mari după pauză, care ar putea aduce mai multă forţă de apăsare aerodinamică.

Sunt sigur că acestea vor îmbunătăţi întregul pachet. Până atunci, mă aştept să avem perioade mai dificile în care nu va fi uşor să ajungem în top 10", a precizat brazilianul.

Cel mai important update introdus de Sauber în prima parte a sezonului a fost o aripă faţă, care iniţial nu a funcţionat însă conform aşteptărilor.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru