Schumacher: "A doua carieră în Formula 1 m-a maturizat"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher afirmă că cea de-a doua carieră în Formula 1 l-a maturizat şi l-a determinat să privească cu alţi ochi perioada de dominaţie din anii 2000.

Michael Schumacher a obţinut un singur podium în cele trei sezoane care au alcătuit cea de-a doua sa carieră în Formula 1, însă septuplul campion mondial nu regretă decizia de a reveni în competiţie.

Într-un interviu acordat postului de televiziune RTL, germanul afirmă că cele trei sezoane petrecute la Mercedes l-au maturizat şi l-au învăţat să privească altfel performanţele obţinute pe parcursul perioadele de dominaţie de la Benetton şi Ferrari.

"A fost o perioadă interesantă, în special ca fiinţa umană. Ca om, dacă treci prin perioade dificile poţi să creşti şi să te dezvolţi, iar asta te face mai puternic. Asta simt şi eu. Mă simt ca o persoană mult mai matură, mult mai deschisă, care vede mult mai departe decât oricând şi care poate nu a avut succesul pe care îl dorea", a explicat el.

Via GPUpdate

Comentarii (13)

  • Erai deja matur :).
    8 6
  • Mda...la readus acolo unde nu stia nici el si nici amaratii de fani ca este
    11 23
  • nonsense .
    6 3
  • fangio
    Ca sa citez 100.000.000 de fani ADEVARATI ai formula 1 as spune: ha ha ha! Adica abia acum ai revenit si tu cu picioarele pe pamant, cand ai concurat de la egal la egal cu ceilalti piloti? Trist si ridicol...
    12 19
  • unii is pe-o faza, n-au treaba cu F1... ei is cu a lor: "pidari" de fire!!!
    4 1
  • akimbo
    la cati prosti si habarnauti care citesc acest SITE si il mai si comenteaza nu ma mir ca o duce rau ROMANIA!-e vb de cretinoizii aia de mai sus care incearca sa-l batjocoreasca pe MS-rusine creierelor de gaina!
    1 0
  • Jugarugabi
    Bai baieti... vad ca tot o impingeti sus si tare ca Schumacher e un nimeni. Haideti sa privim problema si altfel: in perioada cand a fost Ferrari o forta, toata lumea comenta ca Schumacher nu face nimic si ca masina face toata treaba pentru el. Acum, un alt neamt domina competitia si comportamentul masinii este asemanator, iar pe asta il adorati mai mult decat pe Dumnezeu.

    Se vede ca multi dintre voi "urmareati" F1 in vremea cand Schumacher era la Benetton, alergand la Spa cu slickuri pe ploaie fiind cu 2-3 zecimi mai rapid pe tur decat monoposturile Williams si alti piloti care alergau cu pneuri de ploaie.

    Da, fangio are dreptate in contextul prezentat mai sus de mine... uneori alerga si cu conditii sub ceilalti piloti, facand performanta.

    De altfel, cine crede ca Schumacher n-a performat ok anii astia numai din cauza lui, evident abereaza: Mercedesul AMG a fost sub asteptarile tuturor! Sigur, nu facea Schumacher rahatul praf, dar cu un Mercedes fara hibe, putea scoate locul 4 sau 5 in clasamentul general, lejer.

    Inainte sa faceti afirmatii d-astea tractoriste, mai bine faceti voi tot posibilul sa ajungeti intr-un monopost de F1, sa ridiculizati numele mari pe circuite si abia dupa aia comentati chestii d-astea proaste.

    Momentan, v-ar bate si indianul fost HRT-ist pe traseu, cu tot cu RBR-ul lui Vettel pe mainile voastre.
    5 0
  • panzer
    cica de la egal la egal cu ceilalti piloti?!?!?!
    Pe bune? Unii se drogheaza si intra pe urma pe net? Hai, frate, credeam ca drogul iti da trairi mai misto...
    Daca Schumacher avea un monopost egal cu Red Bull, nu mai trecea nimeni de el. NIMENI. Cu un monopost de top, Schumacher ar fi fost tanc supersonic, adica ar fi fost campion cel putin o data.
    10 7
  • jugarugabi
    sunt curios de ce dispar comentarii de pe acest site. Comentarii justificate si nu doar cele scrise de baieti pe tonuri ironice si lipsite de detalii.
    0 0
  • GrosJan
    Sigur, cu un monopostul Red Bull castiga GrosJan ca il facea piftie pa Shmaker si nu numai!
    1 1
  • GrosJan
    In a 2a 'cariera' ai ajuns un tractorist care n-avea alta treaba decat sa puna multe cioburi pe pista si sa vada cursa de pe margine
    0 3
  • fangio
    Cel mai tare drog din lume se numeste formula1. Pentru cei care au impresia ca se uita la f1 cand de fapt viseaza la cai verzi pe pereti le recomand un medic de specialitate. Daca lui smc asta, sau cum il cheama, îi dai un redbull sau mclaren sau ferrari dar la fel si celorlalti competitori va termina undeva pe pozitiile 5-10. q.e.d
    4 2
  • vyctor7
    cu masina pardon racheta lui vettel castiga si femeia de serviciu nu mai vb de oricare pilot de pe grila ....campion slab
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru