Schumacher a dublat audienta F1 in Germania

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.03.2010
Postul de televiziune RTL a anuntat ca peste 10 milioane de germani au urmarit prima cursa de F1 din acest sezon, de doua ori mai mult decat anul trecut.

Revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 a acaparat interesul germanilor pentru competitie, in ciuda faptului ca Marele Premiu al statului Bahrain a fost lipsit de spectacol.

Desi septuplul campion mondial nu a iesit in evidenta pe parcursul cursei fiind blocat in spatele coechipierului sau Nico Rosberg, nu mai putin de 10,5 milioane de germani au urmarit transmisiunea realizata de postul RTL. Comparativ cu prima cursa a sezonului precedent, audienta postului german a fost aproape dubla, intrucat numai 5.3 milioane de oameni au vizionat Marele Premiu al Australiei din 2009.

"Ne asteptam la audiente mai mari, dar nu am indraznit niciodata sa visam ca vor fi atat de multi telespectatori", a declarat Manfred Loppe, seful departamentului sport al postului RTL.

Via | Reuters

Comentarii (4)

  • si asta spune tot
    Acum a inteles toata lumea ca Schumacher inseamna mai mult de 50% din formula 1
    8 6
  • ?
    cred ca in cateva curse va fii la un nivel mult mai bun decat acum cred ca il va motiva pe rosberg sau poate chiar il va depasi dar rosberg ar fii nataflet daca nu lar urmarii pe schumi asa cum a facut masa la ferarii, ar avea numai de invatat de la el
    6 1
  • Audiente
    Mi se pare incredibil ce influenta are acest pilot in randul Telespectatorilor din Germania, nefiind singurul pilot neamt din campionat! Campion de 7 ori arhicontestat pentru cariera lui si modul de a obtine victorii, necampion, un lucru e clar: e campion la audiente si daca ar rula pe ultimul loc. Intr-adevar este cel mai puternic brand din Formula 1. Asta e mai mult decat clar si nu poate fi contestat la capitolul asta de nimeni.
    11 3
  • Schumacher
    Schumacher a facut istorie si, deocamdataramane referinta in F1. Este de asteptat sa existe o curba a performantei sale care, dupa 3 ani de pauza, varsta, sa-si spuna cuvantul. Insa nu conteaza. Noi l-am aplaudat pe Hagi in ultimii ani ai carierei indiferent de ceea ce se intampla pe teren. Iar Schumacher este una din marile valori pe care Germania le-a scos in sport si nu numai.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru