Schumacher a primit acordul medicului sau de a reveni in F1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.12.2009
Medicul lui Michael Schumacher si-a dat acordul ca pilotul german sa concureze in Formula 1 in 2010, potrivit informatiilor dezvaluite de managerul Willi Weber.

Revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 devine tot mai certa odata cu scurgerea zilelor, singurul impediment fiind reprezentat in acest moment de examanele medicale impuse de FIA tuturor pilotilor.

Germanul are insa toate sansele de a trece cu bine vizita medicala a forului mondial, dupa ce Johannes Peil, doctorul sau personal, a dezvaluit ca acesta este pregatit din punct de vedere fizic sa concureze in Formula 1. "Schumacher este foarte bine pregatit. Doctorul Peil a spus ca a facut progrese uriase", a declarat Willi Weber, managerul lui Schumacher, pentru publicatia germana Express.

Informatia vine la numai cateva zile dupa ce Schumacher a informat Scuderia Ferrari ca este "foarte, foarte, foarte aproape" sa revina in Formula 1 in 2010 la Mercedes GP.

Pe de alta parte, Weber a negat speculatiile lansate de presa internatiomnala, potrivit carora Schumacher va renunta la serviciile sale ca urmare a revenirii in Formula 1 la echipa constructorului Mercedes. "Zvonuri. A spune ca nu voi mai fi managerul lui Schumacher este o inventie.

Nu are absolut niciun sens", a declarat germanul.

Initial, speculatiile pe tema relatiei sale cu Schumacher au aparut dupa ce Weber declarase ca nu are nicio ideedaca Schumacher vrea sa revina in F1.

Via | Motorsport | Motorsport

Comentarii (1)

  • :)
    Da ca as face un pariu pe acest subiect cred ca nimeni nu are sa mii dea =)) ......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru