Schumacher a revenit in Asociatia Pilotilor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Michael Schumacher s-a alaturat din nou Asociatiei Pilotilor din Formula 1, dupa ce Nick Heidfeld a preluat functia de conducere in acest for.

Michael Schumacher era unul dintre putinii piloti care nu faceau parte din Grand Prix Drivers' Association, organizatia care apara interesele pilotilor din Formula 1.

Pilotul echipei Mercedes GP afirmase recent ca nu are sens sa se inscrie din nou in GPDA pentru ca va concura in Formula 1 numai temporar, insa germanul s-a razgandit brusc dupa ce Pedro de la Rosa a parasit functia de sef al organizatiei.

Conflictul dintre Schumacher si de la Rosa dateaza din 2006, cand spaniolul s-a retras din GPDA in semn de protest fata de gestul germanului de a opri monopostul pe circuitul de la Monaco in timpul calificarilor, pentru a-l impiedica pe Fernando Alonso sa obtina pole position-ul.

Revenirea septuplului campion mondial in GDPA a fost confirmata oficial marti seara de catre managerul si purtatorul sau de cuvant, Sabine Kehm.

Se vehiculeaza ca Adrian Sutil este in acest moment singurul pilot din Formula 1 care nu face parte din GPDA.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru