Schumacher admite ca Mercedes nu este competitiva

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.02.2010
Michael Schumacher a dezvaluit ca nu se asteapta ca Mercedes sa obtina victorii in primele curse ale sezonul 2010, iar echipa pregateste modificari la monopost.

Revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 a transformat Mercedes GP intr-una dintre principalele favorite la titlu pentru sezonul 2010, cu atat mai mult cu cat Ross Brawn a reusit o performanta similara si in 2009.

Cu toate acestea, rezultatele obtinute in prima sesiune de teste nu au fost foarte convingatoare, iar Michael Schumacher a admis ca nu anticipeaza victorii in primele curse ale anului.

"Cred ca vom fi competitivi, insa daca acest monopost poate castiga curse imediat este o alta poveste. Pentru mine nu este atat de important pentru ca este un sezon lung. Nu ma astept sa castigam curse la inceput, dar trebuie sa obtinem puncte si sa fim suficient de puternici in dezvoltare", a declarat septuplul campion mondial la finalul sesiunii de teste de la Valencia.

Scepticismul sau cu privire la performanta monopostului a fost intarit si de Ross Brawn, care a admis ca lucrurile nu decurg conform planului initiail. "Suntem putin in afara formei ideale. Nu suntem la fel de rapizi ca Ferrari, iar Lewis Hamilton pare de asemenea rapid, asa ca avem ceva de munca", a explicat britanicul.

Potrivit unor informatii dezvaluite de Autosport, Mercedes GP intentioneaza deja sa modifice distributia greutatilor monopostului W01, sursa citata adaugand ca germanii au utilizat doar versiuni intermediare pentru aripa fata si dublu-deflector.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • sanse
    puţine şanse oricum.
    0 0
  • sanse de hoppmester
    nu are sanse dar va fi spectacol
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru