Schumacher admite dificultăţile prin care trece în 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.07.2010
Michael Schumacher a recunoscut că prestaţiile din ultimele două Mari Premii au fost departe de pretenţiile sale, una dintre cauze fiind performanţele modeste ale pneurilor.

În ciuda introducerii noului sistem de evacuare, Mercedes GP traversează o perioadă modestă în Formula 1 şi are probleme în special în calificări, acolo unde a fost eliminată în Q2 la Valencia.

Michael Schumacher, pilotul de la care fanii aşteptau evoluţii similare cu cele premergătoare primei sale retrageri, a admis că întâmpină dificultăţi în această perioadă a sezonului şi spune că echipa nu a înţeles încă motivele pentru care pneurile Bridgestone nu se potrivesc monopostului W01.

"Am vrea să le oferim angajaţilor şi suporterilor o performanţă bună în weekendul următor, chiar dacă părem să ne chinuim puţin în acest moment. Trebuie să recunoaştem că la Valencia am fost mai puţin competitivi decât am fi sperat, motiv pentru care este dificil să prezicem cum ne vom descurca în Marele Premiu al Marii Britanii. Prestaţia noastră din cursă a fost promiţătoare, dar viteza noastră din calificări nu este ideală şi încă nu înţelegem complet problema pneurilor.

Cu siguranţă trebuie să lucrăm intensiv la acest lucru", a declarat germanul în cadrul unui preview pentru cursa de la Silverstone din 11 iulie.

În ciuda rezultatelor mai puţin convingătoare, şeful Ross Brawn îşi păstrează optimismul şi este încrezător că Mercedes GP va trece peste această perioadă dificilă.

"Echipa noastră a avut multe provocări în ultimele weekenduri de cursa de la Montreal şi Valencia, dar ne menţinem motivarea şi muncim din greu pentru a îmbunătăţi performanţa şi a maximiza potenţialul care poate fi extras din ultimele noastre update-uri. Avem un drum lung în faţă, dar suntem încrezători că vom ajunge acolo", a precizat britanicul.

Via | Mercedes GP

Comentarii (4)

  • Schumacher
    Omul asta este cel mai profesionist pilot din F1! Nu se va da batut niciodata!
    20 3
  • Nu se poate asa ceva ......sa dai vina pe cauciucuri of of .
    3 20
  • @nickM
    prietene
    Sa stii si tu ca cel mai important lucru la o masina de formula 1 cand vine vorba de castigat timp sunt pneurile ele pot face diferente uriase de chiar 2 secunde pe tur . Mai demult se discuta prin anii 90 foarte mult pe aceasta tema pentru ca se investeau sute de mii de dolari pe aerodinamica suspensie frane ca sa obtii o zecime - doua pe tur cand pur si simplu se putea investi in cauciucuri mult mai putin cu rezultate remarcabile.
    13 1
  • iuliann (Schumy fan 4ever)
    Schumy
    toata lumea foloseste aceleasi pneuri, aceleasi pneuri cu care BROWN GP a castigat ambele trofee. sunt sigyur ca problema vine de la masina, insa as fi vrut ca in atateaconfigutratii de curse macar in una un rezultat bun, sau macar sa se vada performantamonopostului. cred ca s-a saturat de atatea critici Schumy. sa fim seriosi acum... cat de mult conteaza sasiul, aerodinamica... renault si red bull au acelsimotor, insa redbull este pe 2,renault pe 4, la fel mc laren pe 1, mercedes pe 3. sper din tot sufletul sa il revedem peSchumy acolo unde-i este locul... No.1
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru