Schumacher, afectat de interzicerea testelor în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.12.2011
Michael Schumacher a admis că una dintre explicaţiile rezultatelor modeste înregistrate de la revenirea în F1 este interzicerea testelor în Formula 1.

Michael Schumacher nu a reuşit să impresioneze în cei doi ani de la revenirea în Formula 1, iar pilotul echipei Mercedes GP nu a reuşit încă să termine pe podium.

Unele dintre cele mai vehiculate motive sunt performantele modeste ale monopostului Mercedes GP şi vârsta înaintată a pilotului german, însă Schumacher a admis că principala explicaţie este legată de interzicerea testelor în Formula 1 în tiompul sezonului.

"Unii au pus la îndoială bună dispoziţie. Ar fi bine dacă cei din exterior nu ar mai face presupuneri fără să cunoască faptele. M-am gândit că aş putea fi pe podium de cel puţin două ori. Trebuie să muncim împreună pentru a îmbunătăţi rezultatele, dar nu ne temem de asta. În Formula 1 nu există minuni. În trecut făceam foarte multe teste. Astăzi nu, aşa că am avut ceva probleme cu pneurile. Anterior mă prezentam la o cursă ştiind ce urma să se întâmple. Acum testele nu vin până vineri şi încă mă obişnuiesc cu acest sistem", a declarat germanul pentru publicaţia italiană Corriere della Sera.

Schumacher s-a remarcat pe parcursul carierei prin modul în care dezvoltă monopostul Ferrari în numeroase sesiuni de teste din timpul sezonului.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru