Schumacher: "Am inceput cariera in F1 tot cu un loc 7"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 13.03.2010
Michael Schumacher a comparat locul 7 obtinut pe grila de start din Bahrain cu pozitia ocupata la debutul in Formula 1 in 1991 la Spa-Francorchamps.

Revenit in Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane, septuplul campion mondial va pleca de pe pozitia a saptea a grilei de start in Marele Premiu al statului Bahrain.

Desi asteptarile din partea sa erau mult mai mari si vizau o lupta pentru pole position, germanul spune ca este multumit de rezultatul obtinut si compara revenirea in F1 cu debutul in Marele Circ din 1991, cand a obtinut tot locul 7 pe grila de start in Marele Premiu al Belgiei.

"Sunt multumit cu locul 7 dupa ce am fost departe de Formula 1 pentru atat de mult timp. Printr-o coincidenta, este aceeasi pozitie pe grila de start cu care mi-am inceput cariera la Spa-Francorchamps in 1991. A fost distractiv sa lucrez cu noua mea echipa si apreciez eforturile lor de sustinere pentru a ma adapta. Baietii sunt foarte buni si simt ca am imbunatatit lucrurile pas cu pas pe parcursul weekendului. Astept cu nerabdare cursa si anticipez ca voi obtine mai mult", a declarat Schumacher la finalul calificarilor de sambata din Bahrain.

La fel ca si in cele trei sesiuni de antrenamente, pilotul echipei Mercedes GP a fost mai lent decat coechipierul sau Nico Rosberg, care va lua startul de pe locul 5 al grilei de start.

Via | Mercedes GP

Comentarii (14)

  • Shakir
    un studiu interesant-
    http://www.pitpass.com/src/circuits/bahrain.php
    3 0
  • tracto
    sa speram
    sa speram ca nu va debuta in cursa la fel ca la spa - 1991 cu o problema la ambreiajul masinii sale.
    7 0
  • salutare
    era cam terminat dupa calificari,cand iau luat interviu cei de la BBC!nu stiu cum o sa se simta maine in timpul si dupa cursa,sper sa nu asistam la un adandom!
    1 11
  • intr-o foarte buna conditie
    Hai sa fim seriosi. Nu va faceti voi probleme, Michael sta f bine la cap conditie fizica. Dupa 2-3 curse se va bate la varf. De abandonat poate Virgin si HR. Nu-i vad terminand cursa.
    10 1
  • schimbari
    chiar nu intaleg de ce nu poti folosi un pilot daca l -ai folosit in antrenamente???
    1 6
  • NeoGalaxy
    Citeste regulamentul Hamilton bla bla bla. Acolo se explica regulile... dar ca multi altii... regulamentul este o necunoscuta pentru voi :) in orice.
    3 7
  • salutare
    @neo
    nu mai fa pe superiorul cu toata lumea,ca nu iti sta bine!!!
    8 4
  • Sa speram ca o sa cistige Schumi chiar daca nu a luat pole!Vom vedea ce va fi miine in cursa!
    6 2
  • neo lasa-ne lasa-ne
    fix de aceea am intrebat ca sa imi arati tu cat esti de "destept".mai bine te ai ruga pentru massa tau ca maine iar o comite.noroc ca is interzise alimentarile ca iar ar fi plecat cu furtunul...:))asa ca neo lasa-ne lasa-ne lasa-ne!!!!
    1 6
  • schimbari
    parca era mai bine inainte cu acel concurs, e cam nasol totusi sa ajungi sa nu poti sa iti folosesti fvoritul in cursa o sa folosesti i antrenamente si calificari outsideri si in cursa favoritii
    0 3
  • NeoGalaxy
    @mad79 & Hamilton0402: Lasati frustrea la voi acasa in dormitor. Si nu face nimeni pe superiorul cu nimeni. Iar daca unora le este greu sa citeasca regulamentul concursului si sa-si foloseasa creierul, este chiar pacat sa nu-l taxezi nu-i asa?

    @R_a: Comentatiile tale sunt cel mai frumos "lucru" care poate exista. Pacat ca nu ma stii ce ai postat anul trecut despre concursul de anul trecut. Nu mai te oftica, ai scapat si de pariuri si de punctarea stirilor :) Si tot nu esti in stare sa castigi ceva, cred ca asta este problema ta :)))
    2 1
  • prikol
    imi pare k Vettel fa face un consum d energizant-RBull p/u a cistiga aceasta cursa, p/u ei e gratis, nu?...
    1 1
  • massa....
    ...penalizat 10 pozitii, deja Alonso se va instala ca favorit in cadrul echipei, massa va fi secundul sau pentru restul sezonului...sau a sezoanelor
    2 1
  • NU
    Massa nu e penalizat 10 poz.
    Are la dispozitie 8 motoare tot sezonul si la al 9-lea incep penalizarile cu 10 poz.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru