Schumacher: "Am opţiuni bune pentru a rămâne la Mercedes"

de Daniel Popescu
Marti, 27.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a dezvăluit că are câteva opţiuni interesante pentru a rămâne la Mercedes, însă nu a dezvăluit încă despre ce rol ar putea fi vorba.

Michael Schumacher este pregătit să înceapă negocierile cu Mercedes cu privire la posibilitatea de a rămâne în structura de conducere a echipei şi după retragerea din Formula 1.

Ideea a fost lansată încă de la anunţul retragerii făcut la Suzuka, iar septuplul campion mondial a admis la finalul cursei de la Interlagos că există câteva opţiuni interesante pentru a continua colaborarea cu constructorul german.

"Evident, voi fi în discuţii cu Mercedes pentru a vedea ce putem face împreună. Există idei bune şi opţiuni bune. Sunt destul de sigur că structura calendarului meu se va umple cu uşurinţă", a declarat germanul citat de publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Schumacher a admis că nu doreşte să aibă o implicare majoră în sporturile cu motor după cea de-a doua retragere, întrucât vrea să petreacă mai mult timp alături de familie.

"Cu siguranţă am numărat zilele pe care le mai aveam până la finalul carierei în Formula 1 şi aştept cu nerăbdare această viaţă.

Nu am planuri concrete de viitor. Sigur că am parteneri cu care am lucrat pe parcursul carierei în F1 şi voi continua să lucrez cu ei şi după aceea. Voi dedica mult mai mult timp familiei şi dacă va mai rămâne ceva timp pentru altele voi vedea", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • la experienta lui, mai bine ramanea la ferrari..
    2 3
  • Nu demult spunea ca o sa se apuce de calarit (cai ... nu va ganditi la altceva). Acum spune ca l-ar interesa ceva post caldut pe la Mercedea AMG ? Schumi are "microbul" in el. Nu cred ca poate sta departe de sporturile cu motor.
    6 1
  • da sa le dezvolte masina sa-i puna masina buna la dispozitie copilului de joystik, hamilton.
    in ultima cursa a aratat ca este peste rosberg si daca nu avea probleme era peste el !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru