Schumacher ar putea fi înlocuit la Mercedes de di Resta

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.08.2011
Managerul lui Paul di Resta a sugerat că scoţianul este favorit să-l înlocuiască pe Michael Schumacher la Mercedes GP, în cazul în care germanul se va retrage la finalul anului.

Mercedes GP are deja o variantă de rezervă în cazul în care Michael Schumacher va decide să agaţe casca în cui la finalul sezonului 2011.

La mai puţin de 24 de ore după ce septuplul campion mondial a admis că nu a luat încă o decizie definitivă cu privire la prelungirea contractului pentru 2012, Paul di Resta este evidenţiat ca înlocuitorul său perfect de Anthony Hamilton, managerul pilotului scoţian şi tatăl fostul campion mondial Lewis Hamilton.

"Aş vrea să cred că există un interes, Paul este protejatul celor de la Mercedes. Sunt mândru de el. Va fi un înlocuitor grozav pentru cineva de la o echipă de top", a declarat britanicul citat de publicaţia americană Speed.

Di Resta concurează în prezent pentru Force India, reuşind să obţină postul de titular în acest sezon şi datorită influenţei celor de la Mercedes, furnizorul de motoare al echipei. Anterior, scoţianul a concurat timp de patru sezoane pentru constructorul german în Campionatul German de Turisme (DTM), reuşind să cucerească titlul la finalul sezonului trecut.

Via | Speed

Comentarii (8)

  • Intrebarea este de ce a mai revenit, daca nu e in stare sa-si depaseasca coechipierul macar o data in calificari ,atunci prima si marea problema e cu el si mai apoi masina. Urmaresc cursele F1 datorita lui Schumacher ,dar de la revenirea sa pe circuit nu a facut decat figuratie . Sa dai vina pe masina , sa fi implicat in accidente pt. ca risti mult, suna caraghios pt. un multiplu campion, as fi foarte fercit sa ma contrazica prin curse castigate in fata coechipierului, in primul rand.
    6 19
  • michael se afla in F1 pt placerea imensa de a pilota! oare nu e suficient? nu are nimic de demonstrat... daca ar avea aceesi varsta cu rosberg altfel ar sta lucrurile
    18 5
  • vettel
    pantera:
    adu-ti aminte de calificarile din Spania,,,Canada,,,,,unde a fost Rosberg?????????
    si vrei sa spui ca atunci cind nu concura Scumacher nu urmareai cursele? te rog , putina stima........toti putem critica,,,,,dovedeste ca iesti mai bun ,per favore!!!!!!!!!!!!!
    7 2
  • cucurici
    ba da
    are de demonstrat ca e pilot bun nu ca a avut o masina buna .. nanana
    4 3
  • emerson
    Probleme sunt si cu Schumacher si cu masina. Cred ca multe nu se potrivesc la echipa asta. Nimic nu merge la cel mai inalt nivel,desi ar trebui. E cert,Schumacher e mai batran,sigur nu mai e ce a fost si in compensatie risca m. mai mult, disperat de comportamentul slab...al lui,al masinii si al echipei.. Alain Prost spunea cu ceva ani in urma"fiecare copil din viata unui pilot se transpune in 30 de miimi in plus pe tur"din cauza responsabilitatii pe care o simte inconstient,mai ales odata cu inaintarea in varsta. Nu e usor sa constientizezi dar mai ales sa accepti ca nu mai esti la aceeiasi parametri ca alta data. Batalia lui e cu el, in primul rand si abia apoi cu restul inconjurator. Sper sa gaseasca argumente suficient de puternice pt. a pleca...de nu..s-ar putea sa devina ridicol...si ar fi pacat
    4 2
  • simona
    @pantera
    esti VARZA!!!
    6 1
  • @pantera
    „Intrebarea este de ce a mai revenit, daca nu e in stare sa-si depaseasca coechipierul macar o data in calificari ,atunci prima si marea problema e cu el si mai apoi masina”
    La monaco schumacher a plecat de pe locul 5 si rosberg de pe 7!Si tocmai la monaco,unde masina conteaza mai putin,iar pilotul mai mult!!Ce coincidenta! Cred ca nu ai urmarit destul de atent....
    13 1
  • emerson
    @PANTERA(neagra?)
    Poate parea usor filozofic...motivatiile tin de Schumacher si de cei cel platesc. Pt. asta,in principiu ,cei mentionati mai la urma nu e sigur ca asteapta sa-l bata pe Rosberg,ci,cu experienta lui,iin punerea la punct a masinii,a echipei,a tacticii de cursa si pe langa cursa,nanagementul general legat de echipa si nu in ultimul rand, capitalul de imagine legat de imaginea lui,la care contribuie si experienta directa in curse,care nu poate fi substituita de nimic altceva,decat de cursa in sine. Ca lucrurile nu sunt asa cum credem noi,...asta-i alta poveste. Nu avem datele exacte pt.a judeca,si in plus,cine suntem noi,pt.a judeca?
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru